OFFLINE

Kvíz: felismeri a divatvilág nagyágyúit?

2014. április 13., vasárnap 13:19

Akiket nem érdekel különösebben a divat, azokat pláne nem érdekli, hogy ki áll egy-egy márka mögött. Sokan azonban a divatmániások között is vannak, akik ha a kreatív tervező és/vagy alapító nevével ugyan tisztában vannak, arcot mégsem tudnak társítani hozzá. A hajtás után megtalálja kvízünket, melynek apropóját is ez a felismerés adta. Az ön feladata pedig az, hogy mind a tíz kérdésnél kitalálja, hogy a fotókon látható három személy közül ki az, akit mi keresünk!

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta