OFFLINE

Amire évek óta várunk: Alexander Wang a H&M idei vendégtervezője

2014. április 13., vasárnap 09:40

A régen elcsépelt sajtóközlemények helyett egyre gyakoribb az, hogy a divattervezők a közösségi média felületein jelentenek be valamilyen fontos hírt. Történt ez ma Alexander Wang esetében is (tudják, ő az, akinek a ruhái miatt még verekedés is kitört), hiszen egy Instagram-videóban közölte, hogy ő lesz a H&M következő vendégtervezője. A legutóbbi együttműködés során az Isabel Marant-cuccokat kapkodták el szó szerint percek alatt a Vörösmarty téri üzletben, Wang neve pedig garancia arra, hogy ez idén is hasonlóan történik majd.

A videó (amit a hajtás után is megnézhet) tanúsága szerint a kollekció november 6-án kerül majd az üzletekbe, és reméljük, hogy minél hamarabb napvilágot látnak a fotók is, hogy tudjuk, mire kell majd vadásznunk azon a csütörtök reggelen. A poszt végén pedig szavazhat, hogy önt hogy érintette a hír!

"A new york-i divattervezőről elnevezett márka 2007-es bemutatkozása óta a városi egyenruhák folyamatos fejlesztésével, és új kontextusba helyezésével teremtette meg önmagát. Alexander Wang alapvető érzékenysége a kontrasztokat tükrözi vissza a kifinomult és tökéletlen részletek hibátlan egyesítésével. Bár a tervező kollekciói leegyszerűsített divatot tükröznek, mindig az elegancia és a könnyedség érzetét nyújtják" - áll a közleményben.

"Megtisztelő számomra, hogy részt vehetek a H&M tervezői együttműködésében – mondta Alexander Wang. "A csapatukkal való munka izgalmas, és szórakoztató folyamat. Nagyon nyitottak a határok kitolására, és a kreativitás lehetőségének megteremtésére. Ez egy nagyszerű lehetőség lesz a szélesebb közönség számára, hogy megismerjék az Alexander Wang márka és életstílus elemeit."

Ön mit szól a legújabb vendégtervezőhöz?

  • 152
    Végre Wang is sorra került!
  • 7
    Mást vártam!
  • 163
    Ki az az Alexander Wang?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta