Amire évek óta várunk: Alexander Wang a H&M idei vendégtervezője

A régen elcsépelt sajtóközlemények helyett egyre gyakoribb az, hogy a divattervezők a közösségi média felületein jelentenek be valamilyen fontos hírt. Történt ez ma Alexander Wang esetében is (tudják, ő az, akinek a ruhái miatt még verekedés is kitört), hiszen egy Instagram-videóban közölte, hogy ő lesz a H&M következő vendégtervezője. A legutóbbi együttműködés során az Isabel Marant-cuccokat kapkodták el szó szerint percek alatt a Vörösmarty téri üzletben, Wang neve pedig garancia arra, hogy ez idén is hasonlóan történik majd.

A videó (amit a hajtás után is megnézhet) tanúsága szerint a kollekció november 6-án kerül majd az üzletekbe, és reméljük, hogy minél hamarabb napvilágot látnak a fotók is, hogy tudjuk, mire kell majd vadásznunk azon a csütörtök reggelen. A poszt végén pedig szavazhat, hogy önt hogy érintette a hír!

"A new york-i divattervezőről elnevezett márka 2007-es bemutatkozása óta a városi egyenruhák folyamatos fejlesztésével, és új kontextusba helyezésével teremtette meg önmagát. Alexander Wang alapvető érzékenysége a kontrasztokat tükrözi vissza a kifinomult és tökéletlen részletek hibátlan egyesítésével. Bár a tervező kollekciói leegyszerűsített divatot tükröznek, mindig az elegancia és a könnyedség érzetét nyújtják" - áll a közleményben.

"Megtisztelő számomra, hogy részt vehetek a H&M tervezői együttműködésében – mondta Alexander Wang. "A csapatukkal való munka izgalmas, és szórakoztató folyamat. Nagyon nyitottak a határok kitolására, és a kreativitás lehetőségének megteremtésére. Ez egy nagyszerű lehetőség lesz a szélesebb közönség számára, hogy megismerjék az Alexander Wang márka és életstílus elemeit."

Ön mit szól a legújabb vendégtervezőhöz?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek