OFFLINE

14 fotó, amit sosem látott az idén 41 éves Pharrellről

2014. április 11., péntek 11:55

Lehet, hogy a neve nem ismerős, de az egyik legfrissebb száma, ami bejárta az egész univerzumot, biztosan. Pharrell Williams idén lett 41 éves és ennek apropójából a HuffPost egy összeállítást közölt, ami az énekes-producer 41 szettjét mutatja be. Két dologban is különbözünk külföldi kollégáinktól: egyrészt nekünk eszünk ágában sincs ennyi képet bemutatni, csak évente egyet, másrészt pedig ők imádják az akkori és a mostani stílusát is, mi viszont kevésbé.

Azt már tudjuk, hogy Katie Holmes is elirigyelte gardróbjának egyik ékét, az idiótán festő kalapját, viszont érdekes megnézni azt is, min ment keresztül stílusügyileg Williams az elmúlt 13 évben. Ami rögtön feltűnik: arcra cseppet sem öregedett. Ítélkezni nincs jogunk és nem is szeretnénk, hiszen mi sem öltöztünk olyan csodásan a kétezres évek elején, egy pár perces mosolygást viszont mindenképpen megér ez a válogatás. Ön pedig szavazhat a posztunk végén, hogy bejön-e az énekes stílusa vagy sem!

2001

Így festett az énekes 13 évvel ezelőtt. Ebben a szettben akár most is elvegyülhetne Magyarországon.

2002

A 2002-es szettjével már kevésbé. A rapperekre jellemző kéztartás már megvolt és sajnos az értelmezhetetlen dzseki is.

2003

Már tizenegy évvel ezelőtt is menő volt a terepminta - legalábbis Williams-nél. A hasvillantást pedig nem tudjuk értelmezni, de lehet, hogy éppen akkor nem volt kéznél más, amit tudott volna.

2004

2004 tele annyira hideg volt, hogy indokolt volt a bunda beltéren is.

2005

2005 a fukszok évek volt. Nem egy képet találtunk, amin az énekes nyakában egy fél MÉH telep lóg.

2006

Ez az ing a legújabb Moschino-kollekcióba is tökéletesen beleillene.

2007

Ez az egyik* olyan összeállítás, ami nekünk is bejön!

*egyetlen

2008

Louis Vuitton bemutatón autentikus öltözetben.

2009

Kanye West óta tudjuk, hogy két album megjelenése között rapperként a nevetséges öltözeteinkkel kell fenntartani a sajtóvisszhangot...

2010

... aminek része, hogy legalább egyszer tornacipőben jelenünk meg a vörös szőnyegen.

2011

Az évek szaladnak, de egy örök: a bunda!

2012

Hm.

2013

Ez a szett elsőre nem is tűnt furának, aztán lenéztünk a derék alatti részre és észrevettük, hogy a háttérbe olvadt egy bézs kalap is.

2014

Ez a fotó pedig idei: nem sok választotta el Williams-et a 41. születésnapjától és úgy gondolta, a rövidnadrág illik a vörös szőnyegre.

Ön mit gondol Pharrell Williams stílusáról?

 • 160
  Nekem tetszik, nem is értem a posztot.
 • 80
  Nem annyira jön be.
 • 216
  Nem érdekel, hogy öltözik, a zenéje fontos, azt meg szeretem.
 • 118
  Ki az a Pharrell Williams?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta