OFFLINE

Heti kedvenc: a sárga ruha

2014. április 9., szerda 15:37

A sárga a tavaszi és a nyári szezon egyik slágerszíne, nem csoda, ha több fast fashion bolt kínálatában is látni ilyen ruhákat. A Zarában például 9995 és 14995 forintért is vannak ilyen darabok, szintén 10 ezer forint környékén kaphatóak a Mango sárga ruhái is, de a Pull&Bear oldalán már 6995 forintért is találtunk. A hajtás után megmutatjuk, mivel lehet hordani ezeket a szemkápráztató ruhákat!

Kész szerencse, hogy a királykék ismét nagy népszerűségnek örvend, ez a szín ugyanis remekül illik a sárgához, bár megértjük, ha valaki túl vadnak találja ezt a párosítást. Aki nem elég bátor, kezdheti egy kék kiegészítővel, mondjuk egy gyűrűvel, fülbevalóval vagy nyaklánccal is.

Bár a telitalpú szandálokhoz még hűvös az idő, májusban talán már a következő darabokkal is nyugodtan lehet variálni a sárga ruhát. Ha igazán divatos akar lenni, akkor az övet ne a ruhára tegye, hanem a kigombolt kardigánra. Igen, ez egy létező módszer, és még csinosabbnak is tűnhet tőle. 

Nem baj, ha valaki nem híve a magas sarkú vagy talpú cipőknek, hiszen a lapos lábbelik között is lehet igazán nőies fazont találni, vegyük csak a képen látható darabot. A fekete előnyeiről pedig ugye nem kell beszélni, de azért óvatosan kell összeválogatni a sárga ruhához illő darabokat, nehogy úgy nézzen ki mint egy méh vagy darázs. 

Végül következzen egy igazán laza összeállítás. A trópusi minta reneszánszát éli, így legalább egy ilyen ruhadarabot vagy kiegészítőt érdemes beszerezni, nekünk most éppen egy cipőre esett a választásunk, de vannak pólók, táskák és így tovább. A farmerdzseki pedig ugye egy igazi alapdarab.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta