OFFLINE

Ennél extrémebb cipőket biztosan nem kapni itthon!

2014. április 7., hétfő 10:53

A cipőtrendek elég érdekes fordulatot vettek az elmúlt szezonban: újra divatba jött a holdjáró, közben pedig Lily Allen is újabb őrületet indított el világító talpú platformos tornacipőjével. Sajnos az itthoni fast fashion üzletek kínálata nem feltétlen elégíti ki a cipők terén bevállalósabbak igényeit, pedig nem egy extravagáns lábbeli közül lehetne válogatni a tavaszi-nyári szezonra. Pont ezért gyűjtöttük össze a legfeltünőbb, egyeseknek már-már bicskanyitogató darabokat, melyeket meg is vásárolhat, ha tetszik. Készüljön fel, mutatunk egy-két beteg darabot.

A cipő öltözködésünk egyik legfontosabb kiegészítője, ezért egyáltalán nem mindegy, milyet választ belőle: egy feltűnő, extravagáns fazonú darabbal máris egy kis humort csempészhet az egyébként megszokott, szürke szerelésébe. Sajnos itthon korántsincs akkora kínálat cipőtéren, hogy az éppen aktuális trendeknek megfelelő, kicsit merészebb darabok közül szabadon válogathassunk. Bár az olyan up-to-date fast fashion üzletek, mint a Zara, H&M, Bershka és társaik próbálják mihamarabb lemásolni a kifutón bemutatott, extrém darabokat, a profit érdekében mégsem mernek annyit kísérletezni, hogy valóban egyedi és feltűnő darabokat állítsanak elő.

Az internetnek hála viszont rengeteg lehetőség közül lehet szemezgetni, az ASOS, a NYLON Shop, és a Romwe oldalán mindenképpen érdemes körülnézni, ha egyedi cipőre vágyik. Szerencsénkre a Vans és a Birkenstock az Opening Ceremonyval kollaborálva most dobta piacra René Magriette inspirálta kollekcióját, a Doc Martens pedig Bosch alkotásait nyomta klasszikus bakancsaira. Hogy megkönnyítsük a dolgát, összegyűjtöttünk egy tucat extravagáns, vicces, és garantáltan feltűnő darabot, melyek mindegyikét meg is vásárolhatja online, ha megtetszik. Szűz Máriás, marihuánás, térdig érő platformos cipők várják a galériában, csak győzzön válogatni belőlük.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta