OFFLINE

Vegyen csíkos szoknyát, mint Luca!

2014. április 4., péntek 12:11

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel.Például csíkos szoknyát, mint Luca!

Luca

Szombatra néhány fokkal visszaeshet a hőmérséklet, északon több napsütésre, délebbre több felhőre számíthatunk, ott eső, zápor is kialakulhat – írja az Időkép. Többfelé szeles időre készülhetünk, a maximumok 14-20 fok között alakulnak.Úgy tűnik, hogy még vasárnap is kialakulhatnak futó záporok, és a jövő hét elején is előfordulhatnak záporok, esetleg zivatarok, de kellemes, tavaszias hőmérsékletekben bízhatunk.

Egy ilyen monokróm összeállítással nem foghatunk mellé: a vékony csíkok felhívják magukra a figyelmet, így ha szélesebb a csípőnk, inkább felsőnk legyen csíkozott, és a szoknya fekete. Lucának nagyon jól áll a feltűnő, térd alá érő szoknya, mely nyújtja az alakját. Egy ilyen jól eltalált csíkos darabot kár lenne elnyomni más hangsúlyos elemekkel, nagyon jó választás csak feketével köríteni!

Felső: Heart and Hips

Szoknya: németországi second hand

Cipő: Stradivarius

Táska: Párizsból

Szemüveg: Cole Haan

Nyaklánc: Kézműves

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta