OFFLINE

Vegyen csíkos blézert, mint Jana!

2014. április 3., csütörtök 09:13 |

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például tengerészes blézert, mert az sose megy ki a divatból!

Jana

Pénteken egy gyenge hidegfront következtében délutántól elszórtan kialakulhatnak záporok, esetleg zivatarok, és egyre többfelé megerősödhet az északkeletire forduló szél, de továbbra is átlag 22 fokot mérhetünk – írja az Időkép. Szombatra néhány fokkal visszaeshet a hőmérséklet, északon több napsütésre, délen több felhőre számíthatunk, többfelé szeles időre készülhetünk. A maximumhőmérséklet 14-20 fok között alakulhat.

A változékony, szeles, esős időben mindenképp jól jön egy zárt cipő, akkor is, ha relatíve meleg van: az csak külön jó, ha a cipő amellett, hogy kényelmes, még feltűnő is. Ha a szettben semmi nem csillogó, kirívó, akkor egy ilyen flitteres sportcipővel pont adhatunk annyi pluszt a tengerészcsíkos, farmeres összeállításnak, amitől különlegessé válik megjelenésünk.

Egy Janáéhoz hasonló csíkos blézer beszerzése még azoknak is ajánlott, akik a cipőt már túlzásnak érzik, mert a tengerészcsíkok minden nyáron divatba jönnek és a sötétkék-fehér színpár jól passzol szinte mindenhez: szoknyával elegáns, farmerrel laza, sikkes megjelenést biztosít.

Blézer: 6690 forint, Asia Center, MK áruház

Farmer: 4990 forint, Asia Center, MK áruház

Ezüst cipő: 2700 forint, Asia Centre, MK áruház

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta