Vegyen csíkos blézert, mint Jana!

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például tengerészes blézert, mert az sose megy ki a divatból!

Jana

Pénteken egy gyenge hidegfront következtében délutántól elszórtan kialakulhatnak záporok, esetleg zivatarok, és egyre többfelé megerősödhet az északkeletire forduló szél, de továbbra is átlag 22 fokot mérhetünk – írja az Időkép. Szombatra néhány fokkal visszaeshet a hőmérséklet, északon több napsütésre, délen több felhőre számíthatunk, többfelé szeles időre készülhetünk. A maximumhőmérséklet 14-20 fok között alakulhat.

A változékony, szeles, esős időben mindenképp jól jön egy zárt cipő, akkor is, ha relatíve meleg van: az csak külön jó, ha a cipő amellett, hogy kényelmes, még feltűnő is. Ha a szettben semmi nem csillogó, kirívó, akkor egy ilyen flitteres sportcipővel pont adhatunk annyi pluszt a tengerészcsíkos, farmeres összeállításnak, amitől különlegessé válik megjelenésünk.

Egy Janáéhoz hasonló csíkos blézer beszerzése még azoknak is ajánlott, akik a cipőt már túlzásnak érzik, mert a tengerészcsíkok minden nyáron divatba jönnek és a sötétkék-fehér színpár jól passzol szinte mindenhez: szoknyával elegáns, farmerrel laza, sikkes megjelenést biztosít.

Blézer: 6690 forint, Asia Center, MK áruház

Farmer: 4990 forint, Asia Center, MK áruház

Ezüst cipő: 2700 forint, Asia Centre, MK áruház

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Szécsi István / Dívány
03-asiacenter-140327-IMG 0462
Szécsi István / Dívány
04-asiacenter-140327-IMG 0468
Szécsi István / Dívány
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek