OFFLINE

Abodi Dórát utánozná a Dior?

2014. április 3., csütörtök 15:52

A Dior 2014-es pre-fall kollekciójához tartozó kampányának díszletei kísértetiesen hasonlítanak a külföldön is egyre ismertebb magyar tervező, Abodi Dóra 2012-13-as őszi-téli kampányának berendezéseire. Abodi egy évvel ezelőtt fotóztatta modelljeit olyan egymásra pakolt székek között, mint amilyenek most a Dior fotóin is feltűntek. Nézze meg a galériánkat, majd szavazzon, ön szerint Aboditól inspirálódott-e a Dior, vagy véletlen egyezésről van szó?

Kastély, arisztokratikus környezet és aranyfüsttel bevont, egymásra pakolt ülőalkalmatosságok, melyek előtt állva busonganak a modellek: olyan szembeötlő a hasonlóság a két fotó között, mint a Tomcsányi és a Chanel minták között

Abodi kampányképeit egyébként még 2012-13 fordulóján készítették a Rhédei kastélyban – egy fashion filmmel együtt, amit a londoni divathéten is levetítettek. A fotókon látszik, hogy a Dior is fényűző körülmények között, arany bankett- vagy palazzo-székek felhasználásával készítette kampányát, szintén egy fényűző kastélyban.

Miután megnézte galériánkat, ahová mindkét márka kampányképeit feltöltöttük, szavazzon: vajon lehet-e koppintásnak nevezni a Dior lépését, vagy tényleg nincs új a Nap alatt és már biztos ellőtte ezt a koncepciót valaki Abodi előtt is?

Ön szerint koppintott a Dior?

  • 184
    Igen, egyértelműen!
  • 39
    Nem tudom eldönteni.
  • 134
    Nincs új a Nap alatt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta