OFFLINE

A Vice már tényleg túl messzire ment

2014. április 3., csütörtök 20:30

A Vice már eddig is állt elő extrém divatanyagokkal, például a menstruáció témájú editorialjuk kifejezetten durvára sikeredett.  Most hasonlóan sokkoló anyagot lőttek, ez alkalommal kórházba küldték a modelleket: kaptak tolószéket, nőgyógyászati vizsgálóasztalt, gipszet, ami csak kell az idegek borzolásához.

Aki járt már kórházban valamilyen komolyabb sérüléssel, problémával, valószínűleg összerándul a bekötött szemű, mankós nő láttán, aki Prada táskát szorongat, de valószínűleg a mosdatáson áteső modell látványa is a kiszolgáltatottság, fájdalom, betegség témakört juttatja észbe, és innentől tök mindegy, milyen márkájú a pizsama-alsó.

Egy kevésbé durva fotó az editorialból. Ha érdekli a többi is, kattintson a képre!
Egy kevésbé durva fotó az editorialból. Ha érdekli a többi is, kattintson a képre!
Fotó: vice.com

A fashionista.com szerzőit a nőgyógyászati vizsgálaton áteső modell kavarta fel legjobban, minket a túl sovány, eres hasú, öle előtt rózsaszín neszeszert szorongató, sebes térdő nő is kiborít, talán épp kitárulkozó meztelensége és beesett arca miatt. A teljes, "Do me, Doctor" címre keresztelt sorozatot a Vice oldalán nézheti meg. A fotókat Gibson Fox készítette, a holmikat Renee Warne stylingolta össze, a képek a Sun Studios-ban készültek. Kathleen McGonigle, Ebony Gallant, Rowena Xi Kang, Eilika Meckbach és Newsha Syeh állt modellt a műkórházban, sminkjükért Miriam Nichterlein, hajukért Kyye Reed felelt.

1446 szavazat 2120 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta