OFFLINE

Sorra estek hasra a modellek Kínában

2014. április 2., szerda 12:28

Minden divathéten előfordul, hogy egy-egy modell elesik, de az igazán ritkaságszámba megy, hogy egy bemutatón hárman is padlót fogjanak. A kínai divathéten pont ez történt, a Seccry Hu Sheguang bemutató rendezői/stylistjai kicsit elkalkulálták magukat a toronymagas sarkú körömcipőkkel. A 18-20 centiméteres sarkú, legalább 7 centis platformmal felszerelt Louboutin cipők nemcsak, hogy bumfordiak voltak, de a modellek bizonyították, hogy ilyenekben tényleg csak Lady Gaga bír járni – és ő is csak akkor, ha valaki oldalról támogatja.

A leglátványosabb esést a piros fűzős modell produkálta, aki mellett festőien terült el a szintén piros lepel, ami az esést okozta – írja a Daily Mail. Egy másik modell bugyiban, drótcilinderben esett térdre ijedt arckifejezéssel, egy harmadik alól pedig simán kifordult a nude magassarkú. Nézni is rossz, ahogy kifordul a bokája. Először még sikerült megtartania egyensúlyát, de a második rossz lépésnél már ő is térdre került. A galériában még több képet talál a szerencsétlenül járt modellekről!

A csetlő-botló manökenek most minden bizonnyal nagyon kínosan érzik magukat, pedig az első emlékezetes esést nem más, mint Naomi Campbell produkálta, 1993-ban, Párizsban, Vivienne Westwood kifutóján. A galériában megnézheti a kínai divathét eséseit, alábbi videón pedig a 20 éve eleső és mosolyogva felkelő Campbellt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta