OFFLINE

Heti kedvenc: a bő szárú nadrág

2014. április 2., szerda 17:33

A szűk nadrágok ugyan továbbra is tartják magukat, de ebben a szezonban azok is kiélhetik magukat, akik a bő szárban hisznek. A kínálat persze továbbra sem túl nagy, de a márkák honlapjait nézegetve azért mindenhol lesz egy-két darab. A hajtás után megmutatjuk, hogy a boltok kínálatából még mit érdemes megvenni a bő szárú nadrághoz, ha gardróbfrissítésre vágyik. 

A bő szárú szövetnadrágra leginkább az elegánsabb szettek egyik alapdarabjaként gondolunk, és valóban, mi sem egyszerűbb, mint felvenni hozzá a kedvenc fehér blúzt vagy inget és egy magas sarkú cipőt. Az egyedi külsőhöz pedig nem kell más, csak feltűnő fülbevaló, nyaklánc vagy napszemüveg és táska, de nagy valószínűséggel ez is ugyanúgy megtalálható minden nő szekrényében, mint az előbbi darabok. 

Ha az előző összeállítás túl unalmas lenne, akkor válasszon egy szép, ujjatlan blúzt és egy mintás, de nem túl hosszú blézert vagy zakót, és persze színes, egymáshoz passzoló kiegészítőket. A narancssárga a szezon egyik slágerszíne, de nem kell ragaszkodni hozzá, ha nem a szíve csücske. 

A bő szárú nadrágokhoz jól illenek a haspólók, illetve rövid felsőrészek is, már ha valaki elég bátor ahhoz hogy Kim Kardashian nyomdokaiba lépjen. Mint a képen is látható, a magas sarkú cipő nem kötelező darab, de nem árt, ha a lábbeli orra azért hegyes, és kikandikál a nadrág alól. 

A hasvillantós blúz helyett persze egy nem túl hosszú, szürke pulóver is megteszi, és a nem biztos, hogy túlzottan kényelmes lakklábbelit is le lehet cserélni egy balerina- vagy papucscipőre. Ha kiegészítőkről van szó, akkor nem csak a korallszínt vagy a narancssárgát ajánljuk, hanem a pasztellesebb zöld árnyalatokat is. Persze ha ön a colour blocking híve, akkor a fűzöld is jó választás lehet. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta