Lyukas ruhában tolták a celebnők az Empire Awards-on

A fontos szakmai Jameson Empire díjátadót a londoni Grosvenor House-ban tartották idén. A 25. gálára végre olyan mainstream hollywoodi színészeket is be tudtak vonzani, mint Tom Cruise, Margot Robbie, Hugh Jackman és Emma Thompson – utóbbi ráadásul érdekes, hátul lyukasra vágott ruhában érkezett. Cikkünkben a hozzá hasonlóan öltözött női vendégeket vesszük sorra: az érdekesen kivágott, hiányos derékrészű ruhák ugyanis a vörös szőnyeg sztárjai ebben a szezonban.

A női vendégek általában nagyon szépen felöltöztek a gálára, bár volt egy pár vadhajtás: meglepően sokan választottak nagymintás koktélruhákat, volt, aki mellényúlt. Bár a hasnál lyukas ruhák nagyon divatosnak számítanak most, nem megszokott, hogy hárman is ilyen szettet válasszanak, az pedig még ritkább, hogy mind a három nőnek jól álljon ez a különleges fazon.

Charity Wakefield 33 éves angol színésznő hollywoodiakat megszégyenítő magabiztossággal pózolt a narancsszín, felül flitteres, oldalt és mell alatt merészen kivágott estélyiben.Emma Thompson elöl nagyon visszafogott, hátul merészebb krémszínű ruhája nagyon illett az alkalomhoz és a színésznő alakjához is – bár elég hülye arcokat vágott a vörös szőnyegen és mintha most alakformáló fehérnemű is lenne rajta. A mi kedvencünk Kate Beckinsale, aki Katalin hercegné kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől választott egy borszínű estélyit, de Ophelia Lovibond, a Csak szexre kellesz színésznője is ügyesen követte a hasvillantós trendet – nézze meg a galériában!

És hogy ne csak a ruhákról legyen szó, álljon itt néhány nyertes neve is: a legjobb brit filmnek járó díjat Simon Pegg kapta a World's End-ért, Tom Cruise egy "Empire Legend of Our Lifetime" díjjal lett gazdagabb. Emma Thompson a legjobb színésznőnek járó díjat vitte haza a Saving Mr Banks-ben nyújtott alakításáért, Hugh Jackman az Empire Icon Award-ot kapta. Sally Hawkins a Blue Jasmin-ért kapta meg a legjobb mellékszereplőnek járó díjat, míg Margot Robbie lett a legjobb női "Newcomer", azaz új, eddig ismeretlen tehetség.

A legjobb férfi mellékszereplő Michael Fassbender lett a 12 év rabszolgasággal – a filmet egyébként hat díjra jelölték. A Gravitáció lett a legjobb film, illetve a legjobb rendezés díja is Alfonso Cuarónnak járt. Az est egyik legnagyobb győztese Arnold Schwarzenegger, akit életünk akcióhősévé minősítettek  az "Action Hero Of Our Lifetime" díjjal.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek