OFFLINE

Lyukas ruhában tolták a celebnők az Empire Awards-on

2014. április 1., kedd 17:23

A fontos szakmai Jameson Empire díjátadót a londoni Grosvenor House-ban tartották idén. A 25. gálára végre olyan mainstream hollywoodi színészeket is be tudtak vonzani, mint Tom Cruise, Margot Robbie, Hugh Jackman és Emma Thompson – utóbbi ráadásul érdekes, hátul lyukasra vágott ruhában érkezett. Cikkünkben a hozzá hasonlóan öltözött női vendégeket vesszük sorra: az érdekesen kivágott, hiányos derékrészű ruhák ugyanis a vörös szőnyeg sztárjai ebben a szezonban.

A női vendégek általában nagyon szépen felöltöztek a gálára, bár volt egy pár vadhajtás: meglepően sokan választottak nagymintás koktélruhákat, volt, aki mellényúlt. Bár a hasnál lyukas ruhák nagyon divatosnak számítanak most, nem megszokott, hogy hárman is ilyen szettet válasszanak, az pedig még ritkább, hogy mind a három nőnek jól álljon ez a különleges fazon.

Charity Wakefield 33 éves angol színésznő hollywoodiakat megszégyenítő magabiztossággal pózolt a narancsszín, felül flitteres, oldalt és mell alatt merészen kivágott estélyiben.Emma Thompson elöl nagyon visszafogott, hátul merészebb krémszínű ruhája nagyon illett az alkalomhoz és a színésznő alakjához is – bár elég hülye arcokat vágott a vörös szőnyegen és mintha most alakformáló fehérnemű is lenne rajta. A mi kedvencünk Kate Beckinsale, aki Katalin hercegné kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől választott egy borszínű estélyit, de Ophelia Lovibond, a Csak szexre kellesz színésznője is ügyesen követte a hasvillantós trendet – nézze meg a galériában!

És hogy ne csak a ruhákról legyen szó, álljon itt néhány nyertes neve is: a legjobb brit filmnek járó díjat Simon Pegg kapta a World's End-ért, Tom Cruise egy "Empire Legend of Our Lifetime" díjjal lett gazdagabb. Emma Thompson a legjobb színésznőnek járó díjat vitte haza a Saving Mr Banks-ben nyújtott alakításáért, Hugh Jackman az Empire Icon Award-ot kapta. Sally Hawkins a Blue Jasmin-ért kapta meg a legjobb mellékszereplőnek járó díjat, míg Margot Robbie lett a legjobb női "Newcomer", azaz új, eddig ismeretlen tehetség.

A legjobb férfi mellékszereplő Michael Fassbender lett a 12 év rabszolgasággal – a filmet egyébként hat díjra jelölték. A Gravitáció lett a legjobb film, illetve a legjobb rendezés díja is Alfonso Cuarónnak járt. Az est egyik legnagyobb győztese Arnold Schwarzenegger, akit életünk akcióhősévé minősítettek  az "Action Hero Of Our Lifetime" díjjal.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta