OFFLINE

Mekis egyenruha: melyik celebnek áll jobban?

2014. március 31., hétfő 13:49

Mióta bemutatták a Moschino megosztó őszi-téli kollekcióját, azóta azt vártuk, hogy mikor bukkannak fel a repi ruhadarabok a hírességeken. Mivel Katy Perry már a bemutatón is az első sorból fotózott, így borítékolható volt, hogy rajta mindenképpen viszontláthatunk egy mekis egyenruhát. Rajta kívül még megtaláltuk Jourdan Dunn topmodellen (akinél önök szerint Jennifer Lopeznek is jobb lába van) és Anna Dello Russón is – mivel utóbbinak minden alanyi jogon jár, meg is lepődtünk volna, ha őt nem láthatjuk az elborult szettek valamelyikében.

Nézze meg, kinek hogy állt az amúgy 200 ezer forintba kerülő ruha és végül döntsön, hogy kin mutat jobban: a celeben vagy a manökenen! Utóbbira egyébként hasonló koncepció alapján készült szoknyát és cipőt adtak, füleibe pedig sárga gömbékszereket aggattak.

Jourdan Dunn

Kinek áll jobban?

 • 208
  Jourdan Dunn
 • 82
  Manöken

Vannak olyanok, akik egy-egy ruhadarabot a kifutón látott összeállításban hordanak az utcán, mások pedig igyekeznek beépíteni a tőlük megszokott szettek valamelyikébe. Dunnj az utóbbi csoport egyik képviselője, hiszen ő alapvetően az egyszerű és monokróm ruhadarabok híve és most is ilyennel párosította a piros-sárga pulóverruhát.

Gazellalábaira a Balenciaga legcsúnyább bakancsát húzta, amihez a kivágások miatt zoknit nem lehet felvenni, viszont így egyrészt kényelmetlen, másrészt könnyedén felfázhatunk benne. Nem mintha érintene minket ez a veszély, hiszen nincs több százezer forintunk egyetlen pár cipőre. A Burberry-táska mellé magára dobott még egy – nagy valószínűséggel – kecskeszőr Fendi bundát is. Reméljük, nem abból a szőnyegből készült, amit a modellek egyszer már agyontapostak.

Anna Dello Russo

Kinek áll jobban?

 • 57
  Anna Dello Russo
 • 220
  Manöken

Meglepődtünk volna, ha pont a japán Vogue divatszerkesztője marad ki a buliból és nem kap legalább egy szettre való ruhát és kiegészítőt a Moschinótól. Ő a ruhához a Chanel ikonikus darabjaira hasonlító láncos vállpántos, steppelt táskát vett fel és úgy gondolta, hogy a hajának félretűzésére a legjobb eszköz egy apacs indiánok ihlette tollas fejdísz. Al legfurább az, hogy Russót ismerve ezen már a szemöldökünket sem húzzuk fel.

A lábakra a 2000-es évek borzasztó időszakaira emlékeztető nyitottorrú platformos (egyébként Adidas) magassarkú cipő került, a telefonra pedig mi más, mint egy közepes sült krumplit ábrázoló telefontok – szigorúan M, mint Moschino logóval.

A divatikon az otthona elhagyása előtt mélyen belenyúlt az ékszeres bödönbe: füleibe gyöngyöket és apró köveket, nyakába és csuklójára pedig kutyaláncra emlékeztető ékszereket aggatott.

Katy Perry

Kinek áll jobban?

 • 238
  Katy Perry
 • 77
  Manöken

A divatbemutató első sora és a kollekciót megálmodó Jeremy Scott-tal történő bratyizása után meg sem lepődtünk, hogy Perry-t is elkapta a Moschino-láz. A kistáskát ő is megkapta és a szettet aranyból készült ékszerekkel egészítette ki: nyakába például Chanel láncot akasztott, a karkötőjén pedig szintén a francia luxus divatház nevének betűi fityegtek.

A sminkje tőle megszokott volt, a hajába pedig amolyan rockabilly-sen egy kendőt kötött. A szetthez fekete-átlátszó harisnyát és korallos hasított bőr magassarkút húzott. Ön szerint kin mutat jobban az ezer dolláros pamutruha? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta