Címlapon az erotikus képeiről ismert gyerekmodell

Nem ez az első címlapja a 13 éves modellnek
Nem ez az első címlapja a 13 éves modellnek

Több mint három évet kellett várni a négy éves kora óta modellkedő Thylane Blondeau legújabb címlapjára, ami nem is akkora baj, ha figyelembe vesszük, hogy még mindig csak a tizenharmadik életévét tapossa. Talán emlékeznek még arra a kisminkelt modell lányra, akinek a Vogue Parisban megjelent, párducbőrön fetrengős, szexuális töltetű, provokatív fotósorozata nagy port kavart és széles körben vitát váltott ki 2011-ben.

A focista apával büszkélkedő kamaszlány a hátborzongató fotósorozat után végre elkészíthette első „felnőtt” anyagát, mellyel felkerült a francia Jalouse magazin április címlapjára is – írja a fashionista.com. A modellkarrierre vágyó kislány annyira büszke volt legújabb munkájára, hogy el is dicsekedett vele Twitter oldalán követőinek, sőt odáig ment az önimádatban, hogy egyenesen az új Kate Moss-ként aposztrofálta magát, de állítólag akárhova megy, így mutatkozik be mostanság.

1902765 636643439724062 1838926200 n

A magabiztos modell legújabb fotósorozata egyébként nem lett annyira ijesztő, mint a Carine Roitfeld és Tom Ford vezetése által készített Vogue anyag, sőt ezúttal kifejezetten a korához illő, tipikus tizenéves lányokra jellemző ruhákban, kockás ingben, farmerben és pólóban pózol a lap fotósának. A modellek korát egyre inkább a nagykorúságig kitoló divatszakma azonban nem üdvözölte a lap döntését, miszerint egy 13 éves kislánnyal kívánnak nagyobb eladási számokat produkálni.

Volt, aki egyszerűen felelőtlennek tartotta a főszerkesztő választását és azzal vádolta, hogy ezzel a húzással megfosztják a modellt ártatlan gyermekéveitől. Ami azért túlzás, hiszem elég ránézni a borítóra, jól látható, hogy a koránál jóval idősebbnek tűnő Blondeau már inkább tartozna a felnőttek celebvilágába, mint a pattanásos kamaszlányok közé. Mindenesetre reméljük, hogy azért nem pózolgat naponta órákat a tükör előtt és minél később találkozunk vele valamelyik divatház kampányában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra