OFFLINE

Magyar modellel hirdet a Christian Dior

2014. március 26., szerda 09:12

Article-Lunettes-Summer full-article-crop-
Fotó: Dior.com

Az elmúlt szezonban szinte nem volt olyan divathetes vagy divatmagazinnal kapcsolatos anyagunk, melyben Axente Vanessa mellett ne kapott volna szerepet az Icon modellügynökség modellje, a 21 éves Gáll Franciska. Bár a 2014-es Glamour Women of the Year választáson az olvasók szavazatai alapján idén Kondás Katát választották meg az év modelljének, Gáll sem panaszkodhat, hiszen a legmenőbb divatházak kifutóin sétálhatott végig a 2014-es őszi-téli kollekciókat bemutató divathéten.

A 2010 óta modellkedő Gáll idén többek között feltűnt a Calvin Klein, Alexander McQueen, Elie Saab valamint Christian Dior kifutóján is. Utóbbin végiglejtett a showt megnyitó Rajzák Kinga és Axente Vanessa is. A 180 centiméteres modell divathetes munkái láttán nem lepődtünk meg, mikor a napokban elénk került a Christian Dior legújabb, 2014-es tavaszi-nyári napszemüveg hirdetése, melyben Gáll Franciskára osztották a főszerepet a francia divatház kreatívjai.

regard-vers
Fotó: Dior.com

A „Dior So Real” névre keresztelt projectben Gáll egy vintage stílusú, filmsztárok ihlette, kézzel készített, 'Solar Futurism' fantázianevű napszemüvegben, klasszikus fekete ruhában, hátrafésült konttyal és aranyra festett szemöldökkel forog egy virágokkal teli teremben. Minden bizonnyal ebben a szezonban nem csak a Dior látott fantáziát a magyar modellben, kíváncsian várjuk, hogy melyik lesz a következő neves divatház, ami az ő arcával kívánja eladni kollekcióját. Addig is nézze meg, hogy forog körbe-körbe Gáll a Diornál!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta