OFFLINE

Heti kedvenc: a boyfriend farmer

2014. március 26., szerda 11:05

Bár elvileg most a magas derekú farmernadrágok szezonja következik, az üzletek továbbra is tele vannak szűk szárú nadrágokkal, de boyfriend farmerből is nagy a választék. Első blikkre ugyan nem biztos, hogy sokan levennék ezeket a buggyosabb fazonú farmereket a polcról, de érdemes próbálkozni, ugyanis ez is egy nagyon jól variálható darab, és előbb-utóbb biztosan talál olyat, ami önnek is jól áll. A hajtás után megmutatjuk, hogyan érdemes hordani. 

Itt a tavasz, és nem szabad tovább spórolni a színekkel. A rohangálósabb napokat dobja fel a következő összeállítással, ami kellően vidám és kényelmes, és aminek természetesen e heti kedvencünk a központi darabja. Persze a feltűnő kiegészítőket visszafogottabb darabokra is lecserélheti, ha éppen úgy tartja kedve. 

Az élénk színek mellett a pasztelles árnyalatok is visszatértek, így például a barackvirág szín is. A fehér és az ezüst is remekül illik hozzá, bár az előbbi túl kényes ahhoz, hogy sokszor vegyük fel, inkább tartogassuk különlegesebb alkalmakra a képen látható kabátot. 

A fehér ing, illetve blúz ugyanúgy örökérvényű darab, mint a farmernadrág. Persze együtt könnyen unalmasnak tűnhetnek, ezért érdemes feltűnőbb kiegészítőket választani hozzá, mondjuk egy színes napszemöveget, egy lézervágott táskát és egy szép félcipőt. 

A boyfriend farmer akkor igazán csinos, ha magas sarkú cipővel párosítják, mert ez egy kicsit megnyújtja a lábat. Hogy ezt a kettőst lazább felsőrészekkel vagy egy elegánsabb blúzzal, esetleg zakóval, illetve blézerrel veszi fel, az már öntől függ. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta