OFFLINE

2,5 milliárd forintos nyakláncot villantott Carla Bruni

2014. március 26., szerda 17:26

A kifinomult francia eleganciájáról jól ismert Carla Bruni 46 évesen már rutinosan gondoskodik arról, hogy minden szem rá szegeződjön, ha megjelenik egy eseményen. A jó pár éve rivaldafényben élő politikusfeleség legutóbb a legendás olasz ékszerészbirodalom, a Bulgari Via Condottin található üzletének megnyitóján vett részt Rómában, melyet a márka 130. évfordulójának alkalmából avattak fel újra a tulajdonosok.

Az olasz származású egykori First Lady, aki egyébként a tavalyi szezonban a Bulgari egyik arca is volt, egy kiválóan szabott sötétkék zakóban, fekete, V-nyakkivágású selyem blúzban, lapostalpú fekete bőrcsizmában és egy rózsaszín doboztáskával érkezett a megnyitóra. Szettje egyszerűségét tökéletesen ellensúlyozta az általa viselt potom 6.700.000 fontot (2,5 milliárd forint) érő kígyó formájú gyémánt nyaklánc és a gyémántokkal kirakott karóra – írja a dailymail.co.uk.

Tavaly ugyanezeket az ékszereket promotálta a luxus márkának
Tavaly ugyanezeket az ékszereket promotálta a luxus márkának

„Bizonyos értelemben családtagként tekintek erre a kiváló ékszerházra. Átérzem a márkát körülvevő olasz szellemiséget, amiből az egész táplálkozik" – mondta a kőgazdag iparmágnás apától és színésznő anyától származó Bruni, aki nem először provokált a pazar luxus kiegészítőben, tavaly októberben ugyanis pózolt már a kígyós szettben Scarlett Johansonnal Párizsban.

A világ egyik legmenőbb ékszerháza nem csak a rongyot rázta a megnyitón, hanem jótékonykodott is, a Bulgari 1.500.000 eurót (469,8 millió forint) adományázott egy római lépcső helyreállítására, amelynek köszönhetően újra lesz majd átjárás a Spanyol tér és a Trinita dei Monti templom között a közeljövőben. A puccparádén nem csak a zenei karrier felé még mindig kacsintgató exmodell volt jelen, hanem Adrian Brody és Poppy Delevingne is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta