Ezeket a problémákat csak a kis fenekűek érthetik meg

Nekünk, genetikailag kisebb fenékkel megáldott nőknek elég sok problémával kell szembenéznünk: edzhetünk akármennyit, a hátsónk maximum gömbölyűbb lesz, nagyobb nem, arról már nem is beszélve, hogy az egyébként is macerás nadrágvásárláskor nem csak a hosszra, de a hátsó kitöltésre is ügyelnünk kell. És akkor még a bikiniszezonról nem is beszéltünk. Összegyűjtöttünk nyolc problémát, melyek (akár) mindennapi kihívást jelenthetnek a szerényebb, vagy éppen semmilyen hátsóval ellátott nők számára.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Nadrágvásárláskor nem csak a hossz, de a zseb is számít

A nadrágvásárlás duplán macerás a kisfenekű nők számára: nem csak a hosszra, de a nadrág hátsó szabására, a zsebekre, és mindezek kitöltésére is ügyelni kell. Mivel abból a kicsiből is, amink van, a legjobbat és legtöbbet akarjuk kihozni, ezért nadrágválasztáskor kifejezetten ügyelni kell a zsebek elhelyezésére. Sosem szabad egyenesen felvarrott zsebű nadrágot venni, mert semmit nem formál az amúgy is kicsi idomokon, ezzel szemben kerek feneket - legalábbis annak látszatát - egy jó szabású, nem méregdrága nadrággal el lehet már érni, a titok csak annyi, hogy a nadrágzsebeknek befelé kell állniuk.

Nagy zsebekkel szintén nem ajánlatos kísérletezgetni, ahogyan a fenék középvonala alá varrott zsebektől is meneküljön inkább, ugyanis még kisebbé és laposabbá teszi vele a hátsó részt.
A feszes nadrágokat és a túlzottan tapadós farmereket is érdemes kerülni, mivel pár hordás után könnyen kinyúlik az anyag, öv nélkül pedig hordhatatlanná válik.

Csípőnadrág: jó ötletnek tűnik, de valójában katasztrófa

A csípőnadrágok inváziója elől senki sem menekülhet, mivel a fast fashion boltok nadrágkínálata 99%-ban ebből áll annak ellenére, hogy nincs olyan élő ember, akinek jól állna. Mégis, sokan emellett voksolnak és vállalják a kényelmetlen húzogatásokkal és feszengéssel teli időszakot ahelyett, hogy alkatukhoz illő, kényelmes nadrágot választanának.

A csípőnadrág elég trükkös: felpróbálva még egészen jónak érezzük, ott feszül, ahol kell, és a sikeres vásárlás érdekében még azt is elhitetjük magunkkal, hogy egy övvel csak nem kell majd annyit rángatni. Aztán eljön az a pillanat, mikor le kell ülni és kényelmetlenül feszengünk, nehogy kint legyen az egész seggünk belőle, ezért általában hosszított felsőkkel vagy betűrt pólókkal hordjuk.

Mindez még hagyján, de a csípőnadrág alapból lenyomja a feneket, így még azoknak is előnytelen, akiket amúgy jól ellátott a természet. Éppen ezért mi, kis fenekűek semmiképpen ne ruházzunk be rá. Érdemes inkább a középutat választani és egy picivel magasabb derekú farmerre befektetni: nem csak a viselése lesz kényelmesebb, de még hátulról is sokkal előnyösebben mutat.

30 ezret költeni a Levi's fenékformáló fermerére

Mikor a Levi's piacra dobta fenékformáló farmerját, ami gyakorlatilag a fenéktelen nők szent gráljának hangzik, rohantam is az első üzletbe próbálni. Az árcédulától nem igazán lepődtem meg - 26 ezer forintba kerül a csodanadrág, ami a Levi'snél átlagárnak számít - a próba után viszont annál inkább. A nadrág iszonyatosan feszült, alig kaptam benne levegőt, a fenékrész pedig egyáltalán nem lett annyira bomba, mint ahogy azt a reklámszöveg beharangozta. Persze nem is J.Lo méretű hátsórészre számítottam, de azért ennyi pénzért lárványos változást remélne az ember. A GAS párnázott fenekű gatyája talán akkor már jobb ötlet.

A rövidnadrágok sosem passzolnak igazán

Megeshet, hogy bár lábtájékon tökéletesen passzol egy rövidgatya, a fenekét mégsem tudjuk teljesen kitölteni, ezért hátul csúnyán eláll. Ilyenkor ajánlott több méretet - akár eggyel kisebbet - próbálni, főleg, mivel a rövidnadrágokra is igaz, hogy pár hordás után tágulnak. Fazonok tekintetében érdemes a picivel magasabb derekú sortokkal kísérletezni, sőt, a bevállalósabbak az egészen magas derekú, mell alá érő, elöl gombos nadrágokkal is megpróbálkozhatnak.

Végső kétségbeesés = Booty Booster a gatya alá

Önnel is megesett már, hogy végső kétségbeesésében már azon gondolkodott, hogy beruház egy Booty Booster fenékformáló bugyira, mert miért ne? Nem csoda. A Booty Booster bugyi hátsó része két, kb. 2 cm vastagságú gumi implantátummal van kitömve, melyek direkt úgy vannak kialakítva, hogy formás fenék látszatát keltsék. Egyébként normális bugyiként funkcionál, szoknya, nadrág vagy rövidnadrág alatt nem is látszódik.

Elég látványos a különbség.
Elég látványos a különbség.

Feliratos alsók? Tabu!

Minek viseljek feliratos nadrágokat és bugyikat, ha nincs mire felhívnom a figyelmet? És különben is, a feliratos farmerek, nadrágok és alsók ideje már a kétezres évek elején hódító, roppant kínos Killah babe mániával amúgy is lejárt. Kivéve Dukai Regina feliratos Sugarbird kollekcióját, az még cikibb.

Twerkelni? És mégis mivel?

Miley Cyrus feltűnési viszketegsége óta mindenki twerkel vagy legalábbis a twerkelésről beszél. De mit tegyenek azok, akiknek nincs mivel? Nagyon egyszerű: ne csináljanak semmit! A twerkelés egyébként is szánalmas, legalább a kísértés sincs meg arra, hogy leégessük magunkat.

Szökőévente ha egy fürdőruha alsó jól áll

Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor elölről tökéletesen áll egy bikini, hátulról viszont teljesen deszka benne. Ráadásul a fürdőruháknál még a fenékimplantátumos trükköt sem lehet kijátszani, mert 1. járásnál látszik, hogy a fenék egy része - ráadásul nem is az egész - külön életet él, és 2. már az első merüléskor kiesik a bugyiból. Ilyenkor érdemes a fazonokkal kísérletezni és a megfelelő darabra évekig gondosan vigyázni. Ki tudja, mikor lesz ekkora mázlink megint?

Ha van olyan porbléma, ami felett elsiklottunk viszont ön rendszeresen tapasztalja, kérjük küldje el nekünk e-mailben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek