OFFLINE

Melyik celebnek vannak jobb lábai?

2014. március 24., hétfő 09:37

Most, hogy beköszöntött a jobb idő, a celebek is gyakran húznak miniruhát – természetesen csak ott, ahol ezt a dress code engedi. A legtöbb híresség betartja azt a szabályt, hogy vagy csak fent vagy csak lent tegyük ki, amink van, és mi is olyan fotókat válogattunk össze, ahol a lábat szinte teljes hosszában láttatni engedő ruhák felsőrésze rendesen takar.

Jennifer Lopez alsó végtagjai nem számítanak újdonságnak, a válogatásba pedig bekerült rajta kívül még druszája, Jennifer Hudson is, aki Chloe Moretz-cel együtt egy négyszázezres ruhában pózolt a kameráknak. A feladat ismét önre hárul: döntse el, kinek áll jobban ugyanaz!

Chlore Moretz vs. Jennifer Hudson

Ki néz ki jobban?

 • 1045
  Chloe Moretz
 • 1629
  Jennifer Hudson

A már említett ruha Christopher Kane tervei alapján született meg és 1860 dollárt, tehát kicsivel több mint négyszázezer forintot kérnek érte. Szerintünk annyira nem nagy szám, de a vásárlókat nyilván egyáltalán nem érdekli a véleményünk. A fekete mellett lego-színekben pompázó ruhához Moretz egy fekete, bársonyból készült, nyitott orrú platformos-bokapántos magassarkút választott, és se ékszereket, se táskát nem vitt magával a Teen Choice Awards-ra. A sminkje a petrolkék tusvonalat leszámítva egész természetesnek hatott.

Jennifer Hudson egy irizáló éjkék hegyesorrú magassarkút húzott lábaira, és „a színekből sosem elég” alapon egy narancs kézitáskát cipelt magával. Körmeire lilás-ezüstös lakk, ajkaira pedig vadító vörös rúzs került. Míg Moretznek volt annyi haja, hogy feltűzze, Hudson a megfelelő hossz híján csak belőtte (belövette) a sajátját. Decens nyakláncot és fülbevalót, illetve egy masnira hasonlító gyűrűt viselt az este folyamán.

Jennifer Lopez vs. Jourdan Dunn

Ki néz ki jobban?

 • 1777
  Jennifer Lopez
 • 958
  Jourdan Dunn

Jennifer Lopez a koncertjen viselt szettjeihez most még túlöltözött is, így úgy gondoljuk, az ő lábainak látványa nem hat újdonságként. Jourdan Dunn sem az a takargatós típus, ha öltözékekről van szó, így itt a megfelelő alkalom, hogy egymás mellé tegyük a két egzotikus hölgyet és eldőljön: ki villant szebb lábakat és kinek áll jobban az a fekete-fehér bőrruha, amihez Lopez egyébként egy fehér hegyesorrú magassarkú cipőt vett fel, körmeit pedig csillogóra festette, hogy passzoljanak az ezüstből készült ékszereihez. A füstös szemsmink enyhe korrekcióra szorul, a haja viszont természetesen vadóc.

Jourdan Dunn fekete, elölfűzős magassarkú cipőt vett fel ugyanehhez a ruhához, körmeit pedig hosszúra hagyta és feketére festette. A színek miatt a szemsmink itt abszolút üdítően hat, a haj pedig Lopezéhoz hasonlóan enyhén hullámos – a fazon szinte megegyezi, igazából csak az árnyalat nem stimmel.

Kerry Washington vs. Chloe Sevigny

Ki néz ki jobban?

 • 2199
  Kerry Washington
 • 334
  Chloe Sevigny

Kerry Washington egy gyönyörű, mellrészen díszített, amúgy halvány barackszínű ruhát vett fel, körmeit pedig olyan árnyalatúra festette hozzá, hogy szinte beleolvadtak. Ékszerek közül egy visszafogott aranyórát és gyűrűt vett fel, valamint két nagyobb karika fülbevalót. A szetthez egy fekete, enyhén kerekített orrú Louboutin-cipőt húzott és egy fekete-fehér mintás kézitáskát vitt magával.

Chloe Sevigny ruhája egy kicsit eltér Washingtonétól: a nyakrész sokkal visszafogottabb és úgy látszik, hogy a szükséges anyagot a szoknyából vették el. Az aranyóra itt is a szett része, ahogyan a fekete cipő is: azzal a különbséggel, hogy az övé állatmintás és hegyesorrú, illetve törpesarkú. A Louis Vuitton táska is mintázott, az összeállításnak pedig része még a ruhához tökéletesen passzoló blézer is. Haját hátrafésülte és korallos rúzst kent ajkaira – utóbbi kicsit kilógott a szettből. Viszont ön dönt: szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta