Vegyen kockás kendőt, mint Shalay!

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel.Shalay laza, kicsit hipszteres stílusát érdemes követni, ha kényelmes ruháiban is szeretne divatos lenni!

Shalay

A legfrissebb számítások szerint vasárnapig tart a meleg, napos tavaszi idő, aztán a hét utolsó napján nyugat felől egy lassan mozgó hidegfront felhőzete érheti el az országot, mely hétfőre a keleti tájakat is elérheti lehűlést és csapadékot hozva magával – írja az Időkép. Szombaton sok lesz a napsütés, de többfelé erős, a Dunántúlon akár viharos lökések kísérhetik a déli, délnyugati szelet. Vasárnap sajnos egy hidegfront hatására nyugat felől erős felhősödés kezdődik, kezdetben a Dunántúlon, később máshol is egyre többfelé alakulhat ki eső, zápor, de még így is átlag 18 fok várható.

Shalay laza összeállításában nagyon szeretjük, hogy a színek harmonizálnak, semmi nem bántja a szemet. A kockás kendő és a puha, kötött kardigán ránézésre is kényelmes, kellemesen meleg, a cipő és a hozzá illő táska pedig tökéletes páros egy városnézéssel, sétálgatással töltött naphoz.

Pulcsi: H&M

Nadrág: Seven for all mankind

Póló: Nanushka

Sál: Aritzia

Cipő: Toms

Táska: Longchamp

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Szécsi István / Dívány

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
13-street fashion--140313-IMG 8954
Szécsi István / Dívány
Oszd meg másokkal is!
Mustra