OFFLINE

Ilyen egy hasznos infografika férfidivat témában

2014. március 22., szombat 17:28

Az életben minden könnyebb, ha van hozzá vagy összeszerelési útmutató vagy képes leírás. Ha divattal kapcsolatos tanácsokat olvasunk, könnyebben rögzülnek a tippek, ha látunk hozzá egy fotót vagy egy illusztrációt, ami megmutatja, hogyan járjunk el.

A HuffingtonPost egyik cikkében bukkantunk egy infografikára, amit az eBay készített nemrég pont amiatt, hogy segítsen azoknak a férfiaknak, akik nem teljesen biztosak abban, hogy jól értelmezik a divatról szóló leírásokat. Az eBayes infografika szövegét lefordítottuk magyarra, a képeket viszont érintetlenül hagytuk, mert egyrészt szépek, másrészt tényleg beszédesek.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Az öltönyön, ingen, kabáton, nyakkendőn és cipőn kívül tanácsokat kapunk a nadrágvásárláshoz is, így biztosak lehetünk abban, hogy tetőtől talpig könnyebben fel tudunk majd öltözni, ha követjük az instrukciókat. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta