OFFLINE

Heti kedvenc: sálnyakú kardigán

2014. március 19., szerda 16:20

Ezen a héten a Heti kedvenc rovatunk a férfiakra fókuszál: azt mutatjuk be, miként tudják változatosan viselni az elképesztően sokoldalú sálnyakú kötött kardigánt. A reggel hideg – délután meleg időjárás nem sok embernek a kedvence, hiszen amiben munkába indultunk, annak a felét a hazaúton a kezünkben vagy a táskánkban cipelhetjük.

A változékony időjárás miatt fontos, hogy olyan ruhadarabjaink legyenek, amiket tudunk rétegezni és egyszerre passzoljanak a hétköznapi és az elegánsabb összeállításainkhoz. Vannak, akik a farmerkabátra esküsznek, nekik az egyik nagy kedvencünk a sálnyakú kötött kardigán.

Miért pont ez?

Az egyik legfontosabb, hogy olyan ruhadarab, ami könnyen variálható, mégis karakteres és egy farmer-póló összeállítást is különlegessé tehet. Ha reggelente annyira nincs hideg, csak a szél fúj, akkor pedig egyszerűen felhajtjuk a nyakát – ami nevéből adódóan – sálként funkcionálhat.

Sok dolgot nem kell szem előtt tartani a kiválasztásánál, csupán annyit, hogy stimmeljen a méret: az ujj pont a vállunk végénél kezdődjön és a csuklónknál végződjön, illetve ne álljon el nagyon a derekunktól. Mi egy univerzális krémszínű kardigánt választottunk, nézze meg, mit lehet kihozni belőle.

Lazára véve

Ha nadrágról van szó, a legtöbb férfi csak a sötétkék vagy fekete farmerig jut el, pedig egy színes (például bar chino nadrág abszolút nem harsány és a sötétebb felsőinket is viselhetjük vele úgy, hogy nem olvad össze a nadrágunkkal és nem kelt „overál” hatást.

lazara veve
Fotó: reklámanyag

Az a bizonyos chino

Gyakran olcsóbban juthatunk hozzájuk, mint egy farmernadrághoz és legalább egy kis szín is lesz az összeállításunkban, ha nem feketét vagy nagyon sötét kéket választunk. Szintén ez a tökéletes opció, ha szívesen hordunk farmeringet, de nem szeretnénk túl country-s hatást és egybeolvadni a nadrágunkkal. A kék-barna-bézs-földszínek kombinációval sosem lő mellé.

chino nadraggal
Fotó: reklámanyag

A formális

Egy hivatalosabb összeállítás megköveteli a szövet vagy öltönynadrágot, viszont az övvel és a cipővel itt is tudunk játszani. A business casualbe még egy mintás zokni is belefér, ami legjobban egy loaferrel vagy mokaszinnel és felhajtott nadrággal mutat jól.

Hivatalos
Fotó: reklámanyag

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta