OFFLINE

A Hannibál sztárjától tanulhatnának a férfiak

2014. március 16., vasárnap 17:16

Ha a kreatív dress code-ról beszélünk, akkor egyértelműen előnyben vannak a nők: mivel formai megkötés a legtöbbször csak a fazonra (koktélruha, estélyi, stb.) vonatkozik, így mondhatni mindig szabad kezet kapnak. A férfiaknál ez sajnos kevésbé működik, hiszen például ha olyan estről beszélünk, ahova szmokingban kell menni, máris leszűkül a mozgástér.

Amennyiben az öltöny az elvárt öltözet egy eseményen, akkor a legtöbb híresség csakis a fekete színben gondolkodik - ezért is van az, hogy a díjátadókat követő napokban kizárólag a hölgyek szettjeit vesszük nagyító alá itt, a Díványon is. Reményre ad viszont okot a Mads Dittman Mikkelsen néven született, de középső nevét elhagyva és leginkább a Hannibál című sorozat miatt híressé vált színész, aki megmutatja, hogy lehet egy öltönyt kreatívan is viselni.

A 48 éves dán színész mindig stílusosan öltözködik - legyen szó a filmbeli karaktereiről, a hivatalos eseményekről vagy a mindennapjairól. Emiatt döntöttünk úgy, hogy óriásgalériában, képaláírásokban elhelyezett tippekkel mutatjuk meg: férfiként is viselhetünk ötletes, de mégsem nevetséges vagy kihívó összeállításokat, ha szeretnénk kitűnni.

Az 1987 óta házas Mikkelsen számára a hollywoodi átütést az Arthur király hozta meg tíz évvel ezelőtt, melyben Tristant formálta meg. "Két évvel később már a Casino Royale című James Bond-filmben láthattuk, tavalyelőtt pedig elnyerte a legjobb férfi alakítás díját a Vadászat (Jagten) című filmben nyújtott alakításáért" - olvashatjuk a Wikipedián.

A közel harminc képet tartalmazó galériánk mindenki számára érdekes lehet: a nők elidőzhetnek a szexi színész fotóin, az erősebbik nem stílusra fogékony képviselői pedig hasznos, képekkel illusztrált tippeket kapnak. Láttunk már olyat, hogy egy sorozat hatással volt a divatra és az emberek öltözködésére - ebben az esetben csak remélni tudjuk, hogy így lesz!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta