OFFLINE

Vegyen vidám cipőt, mint Karen!

2014. március 15., szombat 08:51

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Karent még egy napos délután fényképeztük le, de van egy rossz hírünk: jönnek a jégdarás zivatarok!

Vasárnapra jó 6-7 fokkal gyengülhet a nappali felmelegedés, viharos lesz a szél, és a gyakran erősen felhős égből több helyen, több alkalommal kialakulhat eső, zápor – ígéri az Időkép.A hidegfront, ami a 12 fokos nappali átlaghőmérsékletet és az esőt hozza, még szombaton átvonul hazánk felett.

Karen

A viharos szélben és esőben kell egy csinos kabát, de nem árt egy olyan érdekes cipő sem, mint amilyet Karen hord: jó hír, hogy bár a kék-fehér Oxford-cipő tervezői darabnak tűnik, ön is beszerezheti az Asia Centerben!

Cipő: Asia Center

Kabát: Tally Weijl

Táska: Bershka

Sál: H&M

Ing: H&M

Nadrág: New Yorker

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta