OFFLINE

Lindsay Lohan is Abodi Dóra szerelésben menőzik

2014. március 15., szombat 12:33

Az elmúlt időszakban alig telt el úgy hét, hogy Abodi Dóra ne rukkolt volna elő egy szupermenő hírrel karrierjét illetően. Februárban többek között Hollywood egyik legelismertebb jelmeztervezője, Trish Summerville passzintotta designerruhájához a tervező unikornisos kistáskáját a Jelmeztervezők Céhének tizenhatodik éves rendezvényére. Az éhezők viadala: Futótűz című film torontói filmpremierjére pedig a film egyik szereplője, Jena Malone vette fel Abodi kollekciójának egyik darabját, majd nem sokkal később a film egy másik szereplője, Stef Dawson is a tervező fekete-fehér ruhájában integetett az OK! Magazine Pre-Oscar Partyjának vörös szőnyegén.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Nem kellett sokat várni a következő Abodiban pózoló celebnőre sem, a napokban ugyanis a rehabról ki-bemászkáló Lindsay Lohan pózolt a Kode magazin főszerkesztőjével egy Instagram képen a tervező egyik Abodi-fejdíszben és egy 111 by Dora Abodi hímzett pulóverben, melyek egy stylist által kerültek a most éppen jó passzban lévő Lohanhez, de a tervező kérdésünkre elmondta, hogy ez nem ugyanaz az öltöztetőnő, aki pár hónappal ezelőtt Lady Gagára adta az általa tervezett fülbevalót a Saturday Night Life kampányban.

A világhírnév felé egyre nagyobb léptekkel haladó tervező kollegáit megelőzve már el is készült 2014-es őszi-téli kollekciójának lookbookjával, melyet Makó Szilveszter és Baráti Vince lőttek. A színes nyomatokban és érdekes szabásokban nem szűkölködő, Voyage Louis XIV névre keresztelt tavaszi-nyári gyűjtemény után a hűvösebb szezonra újra olyan darabok kerültek le a tervezőasztalról, amiket kivétel nélkül egytől-egytől hordanánk. Kivételesen nem is tudnánk kiemelni egy kedvencet se a javarészt fekete és éjkék kollekcióból, nézze meg a galériában és döntse el ön, hogy melyik a legparádésabb darab!

„A kollekciót a Transformerek, Hajime Sorayama erotikus robotjai, valamint a Lamborghini Countasch és Egoista geometrikus vonalvezetése inspirálta, mintegy a robotikus test utáni vágyakozásképp. A barokk futurizmus ideája állandó jelleggel áthatja a kollekciót. Luxusminőségű, egyedi tervezésű, printelt selymek, a kollekcióhoz készült fémelemek, Swarovski kristálytörmelékkel borított anyagbetétek, aprólékos kézimunkával készült részletek jellemzik a gyűjteményt. Az ikonikus DA Phonenix Egg és a Twin Unisus clutch táskasorozat új darabokkal bővült és a formai kísérleti 3D star bag is különböző méretekben jelenik meg" – olvasható a kollekciót bemutató sajtóanyagban, de Aboditól azt is megtudtuk, hogy egy-két hónapon belül megnyitja stúdióját a budai Frankel Leó utcában, ahol minden bizonnyal le lehet majd csapni a pazar kiegészítőkre és egyéb trendi szerelésekre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta