OFFLINE

Újabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot

2014. március 12., szerda 11:28 |

A budapesti Onyx és Costes után egy harmadik magyar étterem, a Sas utcában található Borkonyha is megkapta a gasztrovilág egyik legrangosabb elismerését, a Michelin-csillagot – közölte a hírt a Világevő blog szerdán. Az étterem egyik munkatársa telefonos megkeresésünkkor megerősítette a hírt. A Magyarország legjobb éttermei közé sorolt Borkonyhát Sárközy Ákos séf neve fémjelzi, az étterem egy francia bisztró és egy kortárs családi étterem fúziója, idén negyedik éve várja az egyszerű, de ízletesen elkészített fogásokra szomjazókat.

Untitled-1
Fotó: borkonyha.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta