OFFLINE

Heti kedvenc: a virágos edzőcipő

2014. március 12., szerda 16:33

Az edzőcipő menőbb kiegészítőnek számít mint valaha, köszönhetően a nagy divatházaknak, például a Chanelnek. Ugyan egy mezei, egyszerű sportcipő is elég ahhoz, hogy követni tudja a trendeket, de bőven van választék a különlegesebb, tényleg utcára szánt darabokból. Ebben a szezonban például nagyon divatosak lesznek a virágmintás edzőcipők. A kínálatból a mi választásunk a Nike KD VI Floral modelljére esett. Igaz, hogy a 130 dolláros (30 ezer forintos) ár kicsit ijesztő lehet, de biztosan nem esik szét egy hónap után. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, és újra előkerülnek a miniszoknyák a szekrényből, és ha már megunta a régi darabokat, akkor az üzletekben biztosan talál egy olyat, amivel ezeket pótolhatja. A képen látható fazon például most nagyon divatos, és jól párosítható bármilyen torna- vagy edzőcipővel. 

Mivel megdőlt az a szabály, hogy sportcipőt csak edzőruházattal vagy hétköznapi, laza szettekkel lehet hordani, ezért az előző miniszoknya helyett egy elegánsabb ceruzaszoknyát is felvehet egy ilyen lábbelihez. Persze lehet, hogy páran még furcsán fognak nézni önre, és ha tárgyalásra, megbeszélésre megy, azért cserélje le inkább egy magassarkúra. 

Unja már a balerinacipőket, de nem tudja, hogy mivel vegye fel kedvenc szövetnadrágját? Az edzőcipő ebben az esetben is segíthet, főleg egy rohangálósabb napon.

Pulóver - 7995 Ft (Stradivarius), ing - 5990 Ft (H&M), nadrág - 5995 Ft (Mango), nyaklánc - 1290 Ft (H&M), táska  - 49,16 euró (Asos), cipő - 130 dollár (Nike)
Pulóver - 7995 Ft (Stradivarius), ing - 5990 Ft (H&M), nadrág - 5995 Ft (Mango), nyaklánc - 1290 Ft (H&M), táska  - 49,16 euró (Asos), cipő - 130 dollár (Nike)
Fotó: Dívány

Ha nem akar nagyon kísérletezni, akkor persze a farmernadrággal is bátran felveheti, így tényleg nem lehet senkinek sem egy rossz szava sem. Az a fontos, hogy ne halmozza a mintákat, egy ilyen feltűnő cipő akkor érvényesül a legjobban, ha egyszínű ruhadarabokat vesz fel hozzá. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta