OFFLINE

Vivienne Westwood leborotválta a haját

2014. március 11., kedd 09:09

Mindenki számára nagy meglepetést okozott Vivienne Westwood a nemrég véget ért párizsi divathéten azzal, hogy leborotválta védjegyének számító tűzvörös sörényét. A végeredményt csak a napokban villantotta meg a kerületében rendezett tüntetésen, melyen Mark Thomas komikushoz és Kate Hoeyhoz csatlakozva a Lillieshall Road-i bérlők kilakoltatása ellen tiltakoztak az Egyesült Királyságban. – írja a fashion.telegraph.co.uk.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az újonnan nyírt, ősz frizurát nem volt nehéz észrevenni, mivel a 72 éves különc tervező nem rejtegette kopaszságát. „Vivienne levágatta a haját, hogy mindannyian észrevegyük végre az éghajlatváltozást. Immár másodszorra vált meg vörös hajától. Ezzel a természetes ősz hajjal büszkén vállalta fel korát is" – nyilatkozta a Földet a Greenpeace-szel karöltve megmenteni kívánó Westwood sajtószóvivője.

Bár a tervező nevén több márka is fut (Red Label, Gold Label, Anglomania és a menyasszonyi ruhás vonal), mégis minden alkalmat megragad, hogy hangot adjon nemtetszésének, miszerint az emberek túl sokat vásárolnak. „Ahelyett, hogy vennénk hat dolgot, vegyünk csak egyet, azt, amit igazán szeretnénk. Ne vásároljunk csak úgy passzióból. Ne a divatba fektessünk be, hanem fektessünk be a világba” – mondta a klímaváltozás ellen harcoló Westwood, aki pár évvel ezelőtt felszólította rajongótáborát, hogy fél évig semmit ne vásároljanak. (Ezt ők valószínűleg nem tartották be, mert Westwood nem ment csődbe.) A több mint 50 éve az élvonalba tartozó, provokatív tervezőnek egy dolgot már biztos nem kell vásárolnia: hajfestéket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta