OFFLINE

Vegyen áttetsző szoknyát, mint Ono!

2014. március 10., hétfő 09:57

Itt a jó idő, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Onót még az esős pénteki napon fényképeztük le, de szép időben, egy menő napszemüveggel csak még vagányabb egy ilyen szett!

Hétfőn délen, délnyugaton lehet több, máshol kevesebb felhő az égen, csapadék sehol sem várható, délután 14 fokos átlaghőmérsékletre számíthatunk – írja az Időkép. Kedden és szerdán is folytatódik a napos, de időnként szeles, kora tavaszi időjárás. Hajnalban a szélcsendesebb tájakon gyengén fagyhat, délutánonként 15 Celsius fok közelében alakul a hőmérséklet. Az OMSZ egyébként kicsit kevesebb napsütésre készül, majd meglátjuk, kinek lesz igaza.

Ono

Ono hosszú ruhája a legújabb trendeknek megfelelően áttetsző, nagyon illik hozzá a biker-bőrdzseki és a szegecselt, kicsit veszkós hangulatú csizma. A cipő színe harmonizál az oldaltáska pirosával, és az egész szett nagyon egyben van. Kedvencünk a gondosan kidolgozott kézműves hátizsák, melyről iránytű fityeg – Ono ebben az összeállításban akár a New York-i divathétre is elindulhatott volna szerintünk. És ön szerint?

Kabát: Mango

Hátizsák: Kézműves Karácsonyi vásáron vette

Hosszú ruha: Zara

Felső: Stradivarius

Cipő: Zara

Sál: Saját készítésű

Másik táska: Mango

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta