Állhat rosszul a több százezres dizájnerruha?

Rég volt olyan posztunk a Kinek áll jobban?! rovatunkban, ahol nem a mindenkori celeb, hanem a luxusmárka triplázódott, ezért gondoltuk úgy, hogy újra itt az ideje. A mostani kiszemelt divatház a Prada lett, a celebek közül pedig Cate Blanchett, Rashida Jones és az örökifjú Anna Dello Russo. Nézze meg, milyen az, amikor egy több százezres ruha is tud viccesen mutatni.

Cate Blanchett

Kin mutat jobban a Prada?

Blanchett Prada-ruhája úgy fest, mintha egy bőrruhát lefújtak volna ezüst színű karácsonyi dekorspray-vel és se deréktájon, se az alján nem néz ki igazán jól. El sem tudjuk képzelni, hogy mondjuk vállfán hogy festhet ez a ruha, de most úgysem ez számít, hiszen húsvér embereken láthatjuk. A színésznő lábaira kígyómintás hegyesorrú magassarkú cipő került, ékszereket és körömlakkot pedig egyáltalán nem viselt. Haját a tőle megszokott módon hátrafésülték és feltűzték. A sminkje teljesen természetes volt, táskát pedig nem vitt magával.

A modellre a ruha arany színű verziója került, amit fesletten kicipzározva hagytak, alá pedig egy szürke kötött felső került. Az i-re a pontot az óriási méretű hasított bőr öv teszi fel és akkor még nem is beszéltünk a gyermekkorunk zselés szandáljainak anyagára hajazó duplacsatos platform magassarkút. A ruha itt is furán végződik, a frizurát valószínűleg egy sellő, a sminket pedig Kelly Osbourne inspirálta.

Rashida Jones

Kin mutat jobban a Prada?

Rashida Jones egy pszichedelikus ruhát választott magának, amin olyan sok minden történik, hogy el sem kezdjük felsorolni. Valahogy olyan érzésünk van, mintha a tervezési folyamat abból állt volna, hogy hat ember felírja egy-egy ötletét egy darab papírra, bedobják a kalapba, majd mindegyiket egyszerre valósítják meg. Jones egyébként korallszínű magassarkút viselt (végre egy kis fantázia!), körmeit fekete színűre festette és arany ékszereket aggatott magára. A haján biztos órákat dolgoztak a fodrászok, viszont zsíros hatást kelt, ezt mindenképpen újragondoltuk volna Jones helyében. A sminkje egyébként rendben van, semmi különös, de kell ilyen is.

A modellre még nagyobb cifraság került, megjelentek a gyöngyök, flitterek és applikációk is. Biztos, ami biztos, a karkötőkből is jutott rá pár, és kapott egy lábszárvédőt is, hogy ne fázzon a vádlija, ha már a lábfeje szabadon van. A manöken arckifejezése egyébként vetekszik utolsó versenyzőnk, Anna Dello Russo mimikájával.

Anna Dello Russo

Kin mutat jobban a Prada?

Anna Dello Russo divatszerkesztő egy közepes méretű hobbibolt kínálatával feldíszített púderszínű kabátot választott a Prada kollekciójából, amihez fehér bőrnadrágot és cipőt választott. Úgy tűnik, Russo hisz a komplementer színekben, ugyanis a lila körmeihez narancssárga táskát választott. A tény az tény marad: a rózsaszín szőrös usánkáról semmi nem vonhatja el a figyelmünket!

Az előző modellhez hasonlóan a mostani is lábszárvédőt kapott, úgy látszik, a Prada fogja kinevelni a következő focistagenerációt. A kabát applikációit követve a balerinacipőre is jutott pár kövecske, a 30 centis madártollas karkötőn kívül pedig csak a sportszár anyagából készült szoknyát furcsálljuk jobban. A divatszakértők minden szezonban azt mondják, hogy a Prada az, amin először meghökkenünk, aztán végül is valamilyen formában (javarészt a fast fashion márkáknak hála) az ő ötleteit viseljük magunkon. Már most kíváncsiak vagyunk arra, hogy idén nyáron aranyszínű bőrszerelésben vagy vádlimelegítőben nyomulunk majd!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek