18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Extrém street fashion az őszi-téli divathetekről

A divatheteken nemcsak a bemutatókon kattognak a fényképezőgépek, hanem a bejáraton kívül is, ahol a kellően feltűnően és/vagy divatosan öltözködött bloggerek, stylistok és szerkesztők kaphatják meg a nekik járó 15 perc hírnevet. A street fashion fotók itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, de külföldön sem hagyott alább az érdeklődés, és hát hol lehetne igazán menő merítést csinálni, ha nem az év legfontosabb "szakmai" rendezvényein. A Cosmopolitan egyik bennfentese szerint egyébként nem kell irigykedni, a divathetek vendégein láthatók vagány méregdrága cuccok egy része csak kölcsönbe van, bár vannak szerkesztők, akik ingyen kapják meg ezeket. A női magazin informátora szerint manapság a szőrmével lehet felhívni magunkra a fotósok figyelmét, miközben kiválogattuk a cikkben szereplő fényképeket, rá kellett jönnünk, hogy sajnos igaza van. Galéria a hajtás után!

New York-i divathét - 2014. 02.06-13.

A divathetek első állomásán többek között megtudtuk, hogy miniszoknyában is lehet hegyet mászni, valamint azt is, hogy menő lesz strébernek és nindzsának öltözni, de azért jobb, ha csínján bánunk a mintákkal. Ahogyan azt a mellékelt galéria is mutatja, a vendégek egyelőre nem tartják magukat ezekhez a szabályokhoz, de még van pár hónapjuk beszerezni a szükséges ruhadarabokat. 

Londoni divathét - 2014.02.14-18.

A brit fővárosban tartott divathéten a magyarok is szép számban képviseltették magukat, de szürreális kollekciókból sem volt hiány, ahogyan unalmas show-kból sem. A vendégek mindenesetre kitettek magukért, nézzék csak meg azt a képet, amelyre kattintva megnyílik az egész galéria. 

Milánói divathét - 2014. 02.18- 23.

Ugyan a világot Olaszországban sem váltották meg a tervezők, de annyi mindenesetre kiderült, hogy ősszel és télen idén sem lesz annyira menő nadrágot hordani. És ha a Moschinón múlik, akkor nagyon vicces, harsány és szórakoztató szezonra számíthatunk. Természetesen a látogatók sem akartak kimaradni a jóból, főleg Anna Dello Russo, a japán Vogue főszerkesztője. 

Párizsi divathét - 2014.02.25-03.05.

Mindenki szeretne olyan sikkesen kinézni, mint a francia nők, akik nem követik ész nélkül a legújabb trendeket, mégis überstílusosak. Mindenki, kivéve a divathetek látogatói, akiknek ugye munkaköri kötelessége, hogy a legújabb és a legfeltűnőbb cuccokban parádézzanak. Ha nem hisz nekünk, nézze meg a fotókat! 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra