OFFLINE

Heti kedvenc: a csíkos ceruzaszoknya

2014. március 5., szerda 18:08

A boltok kínálata alapján a szezon egyik nagy slágere lesz a csíkos ceruzaszoknya, ami van olyan dögös, mint egyszerű, fekete változata, sőt, még vagány is. Persze a minta miatt kell egy kis bátorság ahhoz, hogy ilyesmit vegyen fel, de a hajtás után mutatunk négy összeállítást, amiből ihletet lehet meríteni. 

Az egyszerű fehér blúzzal soha nem lehet tévedni, ahogy a fekete magassarkú is egy igazi alapdarab. Ugyanez a helyzet a fekete blézerrel, illetve zakóval is, de minek ragaszkodna ehhez a színhez, ha lehet kapni ilyen ruhadarabokat királykékben is.

Igen, a haspólók és - pulóverek ebben a szezonban is ott lesznek a boltok polcain, így ha valaki Kim Kardashian nyomdokaiba akar lépni, akkor még nincs késő. Az oversize kabátok is jól tartják magukat, és mivel beköszöntött a tavasz, a szürke, barna, fekete felöltőket itt az ideje valami élénkebb színűre, mondjuk egy szép sárgára lecserélni. 

Korábban már megmutattuk, hogy mennyire sokoldalú a bőrdzseki vagy a fekete bokacsizma. Természetesen tökéletes hármast alkotnak a csíkos ceruzaszoknyával is. Nézze csak meg! 

Ha csak az tartja vissza a ceruzaszoknyától, hogy magassarkúval kell viselni, ön pedig a kényelem híve, akkor van egy jó hírünk, a szabályok egy része azért van, hogy megszegjük. Válasszon az összeállítás többi darabjához illő lapostalpú cipőt, és így egy rohangálós napon is nyugodtan viselheti e heti kedvencünket. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta