OFFLINE

Már Isabel Marant sem hordja saját tervezésű cipőjét

2014. március 2., vasárnap 09:19

Mindenki rajong érte, pedig elég ormótlan: íme, a Marant-féle sneaker wedge.
Mindenki rajong érte, pedig elég ormótlan: íme, a Marant-féle sneaker wedge.
Fotó: Isabel Marant /www.isabelmarant.com

Az utóbbi két évben a létező összes fast fashion üzlet és piac lekoppintotta a francia dizájner, Isabel Marant nevéhez fűződő, meglehetősen ormótlan sneaker wedge-t, azaz a magasított talpú tornacipőt. A helyzet mostanra odáig fajult, hogy már maga Marant is kiábrándult saját tervezéséből és nem hajlandó felvenni, annyi rossz minőségű koppincsot látni az utcán.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

“Már nem hordom annyit, mint régen. Elment tőle a kedvem, mert túlságosan sok rossz másolatot látok belőle az utcán. Persze nem azt mondom, hogy az én verzióm a legjobb, de az enyémnek legalább van egy sajátos, eredeti stílusa. Ettől függetlenül még mindig nagy a kereslet rá, elég sokat adok el még mostanában is" – részletezte Marant a védjegyévé vált cipőről a Women's Wear Daily-nek.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a tervező kiakad a sneaker wedge-ek béna másolatain, de azért szomorú, hogy már a saját verziójától is elment a kedve. Felmerül a kérdés, hogy ha már maga Marant sem hordja saját, magasított talpú tornacipőit, valóban leáldozott-e a furcsa tornacipők ideje? Talán. Marantért viszont nem kell aggódni, már egy új ötleten, a télen akár zokni nélkül is hordható, szőrös mokaszinon dolgozik. Vajon ez lesz az új sneaker wedge? Meglátjuk.

Marant már rosszul van saját tervezésétől. Vajon kizárólag a fast fashion üzletek és a replikák tehetnek róla?
Marant már rosszul van saját tervezésétől. Vajon kizárólag a fast fashion üzletek és a replikák tehetnek róla?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta