OFFLINE

Itt az összes győztes Oscar-ruha 1929-től

2014. március 2., vasárnap 09:15

A Mediarun Digital elképesztő munkát végzett és összeszedte az összes olyan Oscar ruhát, amit a legjobb színésznőnek járó díjat elnyerő hírességek viseltek 1929-től – azaz az első Oscar gálától – 2013-ig. A szépen elkészített grafikán a ruhák rajzolt másai láthatók és azt is megtudjuk ki nyerte a díjat és melyik nagy divatháztól választott magának estélyit. A mi kedvencünk talán Audrey Hepburn 1954-es Givenchyje, vagy Kate Winslet 2009-es Yves Saint Laurent-je. Többet nem is csépelnénk a szót, a folytatásban megtalálj az infografikát, ha rákattint (körülbelül harmadik próbálkozásra) nagyobb lesz a kép és ön is könnyen választhat magának kedvencet!

 
Courtesy of: Mediarun

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta