OFFLINE

Katalin ikertestvére: Mária dán hercegné

2014. február 26., szerda 10:22

A Daily Mail hívta fel a figyelmet a két hercegné hasonlóságára: ugyan 10 évnyi korkülönbség van köztük, szinte ugyanúgy öltözködnek, viselkednek, mozognak, ráadásul megjelenésükben is számos közös vonás akad. Az ausztrál születésű Mária a Sydney-i olimpián találkozott férjével, Frigyes dán királyi herceggel, a brit Katalinhoz hasonlóan neki sincsenek nemesi felmenői. Mária négy gyereket nevel, szeret sportolni, jótékonykodni és egy nap – akárcsak Katalin – királyné lesz. Nem sok különbség van köztük a 10 éven, és pár kilón kívül.

Összegyűjtöttünk egy galériányi képet a két hercegnéről: a képek alapján akár testvérek is lehetnének. Mária és Katalin egyébként eddig egyszer találkozott, 2011 novemberében, Koppenhágában, és bár szerencsére nem ugyanazt vették fel, azért az látszik közös fotójukon, hogy mennyire hasonló az ízlésük. A folytatásban megtalálja a képeket: kiemeltünk 10 fotópárt a galériából, de bármelyikre kattintva megnézheti a teljes gyűjteményt! Ha érdekli, hol és mikor készültek adott fotók, akkor is kattintson!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

1. A kék kosztüm

2. A találkozás Kamillával

3. Kék ruha, körmedálos, hosszú lánc

4. A gesztus

5. A piros kabát

6. A púderszín estélyi

7. A sárga ruha

8. A keresztelő

9. Csokorátadás

10. Síelés

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta