OFFLINE

A hét legrosszabbja: Regina King

2014. február 25., kedd 11:27

Regina King, az Agymenők, a Terepen és rengeteg más film 43 éves színésznője a vasárnap Pasadenában rendezett NAACP Image Awardson eléggé kitett magáért, de a végeredmény nem lett meggyőző. Szerintünk. King egy elöl – mellnél – széthasított és csatokkal összefogott, fekete Michael Costello estélyit választott, mellyel nem volt különösebb gond, csak az, hogy nagyon előnytelenül mutatta meg a színésznő mellkasát és belső melloldalát is, tulajdonképpen lapos nőimitátort csinált szerencsétlen Kingből. Hiába az arany Simone Smith ékszerek, King szemmel láthatóan feszengett és nehezen tudott mozogni a ruhában, valószínűleg rettegett attól, hogy villantani fog, de ezt végül megúszta.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

King a legrosszabb az NAACP-n?

 • 232
  Igen, ez a ruha borzalom.
 • 46
  Nem, van rosszabb.
 • 24
  Mindenki szörnyen festett.
 • 20
  Nekem kifejezetten tetszik!

Ezzel a szerencsétlen ruhával nálunk kiérdemelte a hét legrosszabban öltözöttje címet, pedig még csak kedd van: simán lehet, hogy valaki még felül fogja múlni, meg az is, hogy önök most arra szavaznak, annyira azért nem szörnyű ez a szett. Hogy legyen viszonyítási alapjuk, a galériában találnak még képeket az NAACP többi résztvevőjéről is, persze köztük is vannak érdekes alakok, de King kiemelkedik közülük. Vagy mégse? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta