Ryan Gosling póló: menő vagy ciki?

NYLON shop / www.shop.nylonmag.com

Ryan Gosling szerencsés arcából készült már fülbevaló, kifestőkönyv, telefontok és hátizsák is, ám a Nylon magazin piacra dobott valamit, ami kenterbe veri az eddigi összes portékát: íme a Ryan Gosling póló! A magazin hivatalos webshopjában kapható 'Ryan all over me' felsőt a színész közel húsz legjobb képéből montázsolták, a fanatikus rajongók pedig már kezdhetnek is előrendelni belőle, mert valószínűleg hamar elkapkodják majd.

Bár a Gosling-mánia eleinte csak viccnek indult, mára komplett piaci rést pótolnak a színész nevével és arcával fémjelzett mütyűrök. A Nylon magazin szellemes Ryan Gosling felsője a legmenőbb és egyben legviccesebb dolog, amit láttunk mostanában, viszont az 55 dolláros (13 ezer forintos) árat erős túlzásnak találjuk. A felső alapja egy sima American Apperelles, elvileg uniszex méretezésű pamutpóló, úgyhogy bevállalós férfiak is előrendelhetnek belőle itt, S-től XL-es méretig.

Ön humorosnak tartja a felsőt vagy inkább szánalmas a színész iránti epekedés? És vajon mit szólhat az egészhez Gosling, aki már a saját arcával dekorált konyharuhától is kibukott? 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1880) (2273) Ciki!
Mustra