OFFLINE

Ismét a Gucci nyerte a címlapcsatát

2014. február 22., szombat 08:10

Immár az egymást követő második szezonban a Gucci a divatlapok nagy címlapcsatáinak nyertese. A 2013-as év első felében az olasz divatháznak még elég volt 88 borító a győzelemhez, amit a év második felére – hála az év végi ünnepségeknek és vörös szőnyeges eseményeknek – 108 címlapra tornáztak fel. De nem csak ebben évben tarol a Gucci, 2012 őszén is sikert arattak elegáns kollekciójukkal a borítókon.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A dobogó első helyezettjét idén is ugyanazok a népszerű divatházak követték a sorban, mint az elmúlt pár szezonban, nem sokkal maradt le a győztestől a Dolce & Gabbana, mely elsősorban piros és drágakövekkel kirakott csipkeruháival került borítóra az őszi-téli szezonban. Mindenesetre szoros volt a küzdelem, mivel mindössze hat címlappal maradtak le a Guccitól. A trónról nehezen letaszítható olaszok mellé a pizsama- és hálóing-szerű ruháival ringbe szálló Louis Vuitton 84 címlappal került fel idén a képzeletbeli dobogó harmadik fokára – írja a fashionista.com.

Természetesen abban, hogy mindig ugyanannak a maroknyi, öt vezető divatháznak a neve pörög a címlapokon, köze van ahhoz is, hogy ezek a luxusmárkák rengeteg pénzt csengetnek ki lapoknak azért, hogy hirdetéseik a legmegfelelőbb helyre kerüljenek. Persze a sok leperkált pénz és ingyen kollekció még nem garantálja a győzelmet, de a statisztikák szerint sokat lök a divatházak hajóján. Tavaly például egész évben hájpolták a Diort és a Saint Laurent-t, ami sokat segített nekik abban, hogy minél gyorsabban megjegyezzék új vezetőtervezőik, Raf Simons és Hedi Slimane nevét a világban.

A Gucci folyamatos dominanciája azonban a szemet gyönyörködtető, szupersztároknak tervezett tollas és aranydíszítésű estélyi- és koktélruháikban rejlik, melyekből 8-10 darabot mindig be is mutatnak a divathéten. Kíváncsiak vagyunk, hogy a márka nyerő szériája a következő szezonban hogyan alakul majd, mivel őszre a dívás estélyik helyett retro szetteket tervezett Frida Giannini. Mindenesetre az előrejelzések szerint a szivárványos műszőr kabátjával beszáll majd a versenybe a Prada, illetve nagy esélyekkel indul a Céline is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta