OFFLINE

Menő vagy ciki Lily Allen világító cipője?

2014. február 21., péntek 09:30

A Brit Awardson parádézott Lily Allen ebben a platformos tornacipőben, melynek különlegessége, hogy a beépített égősoroknak köszöhetően világít. A távirányítóval működő feltűnő lábbelit az Ashish 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából szúrta ki az énekesnő, a hírek szerint pedig tavasszal már a Topshopban is kapható lesz. Videó a hajtás után!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A Brit Awards legfeltűnőbb cipője-díj egyértelműen Lily Allent illeti, aki lila-narancs estélyi ruhájához választotta a brit Ashish márka hófehér, platformos tornacipőjét. Az énekesnő a márka hétfői divatbemutatóján szemelte ki a cipőt, azóta pedig nem egy videót és képet is megosztott sajátjáról az Instagramon. 

Jó hír azoknak, akiknek szintén megtetszett az etxravagáns cipellő, hogy májustól a Topshop is árusítani fogja. Az Ashish ugyanis nemrég jelentette be, hogy kollaborációra lép a Topshoppal és a májusban debütáló közös kollekciónak a világító buffaló is része lesz. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy megfizethető áron lehet majd hozzájutni a cipőhöz, mi 100-150 ezer forint közötti árra tippelünk.

És ön mit gondol? Jópofának vagy inkább ízléstelennek tartja a világító lábbelit? Szavazzon!

1178 szavazat 901 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta