OFFLINE

Domokos Dóra középdöntős a Vogue tehetségkutatóján

2014. február 21., péntek 11:37

Tolvai Reni a Delacier reklámarca
Tolvai Reni a Delacier reklámarca

Idén kiegészítőkkel lehetett nevezni a Muuse és a Vogue tehetségkutatójára, melyre 2014-ben több hazai tervező is pályázott, például a tavaly döntőbe jutott Abodi Dóra, Dora T'okai, Ignácz Ágnes, László Bea illetve Domokos Dóra. A héten több mint 50.000 leadott internetes szavazat alapján eldőlt, hogy ki lesz az az 50 döntős, akik közül a Vogue vezető divatszerkesztője és a Vogue tehetségek felelőse, Sára Maino kiválasztja majd a 10 finalistát, akikre február 26. és március 5. között szavazhat majd, aki szeretne.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ahogy az elmúlt évben, úgy idén is lehetőséget kap majd arra a nyertes, hogy közreműködjön a Muuse design csapatával egy kapszulakollekció elkészítésében, továbbá termékei kikerülnek a Muuse.com oldalára, ahol PR és marketing munkával is segítik a fiatal tehetség további munkáját és karrierjét. De a vogue.it online kiadásában is kiemelt helyet és ajánlást biztosítanak majd neki a feltörekvő tehetség című rovatban.

A napokban lezárult szavazás alapján a magyar designerek közül idén egy friss, francia néven futó márka, a Delacier alapítója és tulajdonosa, Domokos Dóra jutott tovább be az első 50-be, aki acél és cérna párosításával készíti egyedi táskáit, ékszereit és fűzős ékszerruháit.

- Hogy kerültél a Muuse x Vogue pályázatához?

„ Az egyik tervező barátnőm ősszel ajánlotta figyelmembe a versenyt. Mivel nagyon sok idő volt hátra a jelentkezésig, így megfeledkeztem a nevezésről. A projektleadás határideje előtt másfél héttel még nem volt egységes pályázati anyagom, ezért felhívtam Kiss Márk, stylistot, hogy tudna-e segíteni nekem. Márk már korábban is kért tőlem ruhákat és kiegészítőket, így készségesen vállalta a feladatot. A fotózást profi stábbal sikerült lebonyolítani, amiért nagyon hálás vagyok mindannyiuknak.” – áll Domokos sajtóanyagában.

Cérnákkal kombinálja munkáit Domokos Dóra
Cérnákkal kombinálja munkáit Domokos Dóra

 „A versenyre csak kiegészítőkkel lehetett nevezni (ékszerrel nem). 3 db fotót kellett elküldenem nekik,melyeken más-más kiegészítő van.

Egy fűzővel, egy táskával és egy "speciálisabb" darabbal (öv+nyaklánc kombinációjával) neveztem. Ezek mind acélból készültek,melyeket a cérnaképtechnika varázsol különlegessé.

Erre épül a DELACIER márka is. Leginkább ékszereket tervezek, de mindig készítek 1-1 látványdarabot is.” – válaszolta megkérdezésünkre a tervező.

A Mod'Art Művészeti és Divatiskola tervező szakán tavaly végzett Domokos fekete-fehér kampányképei ismerősek lehetnek a hazai celebvilágban jártas közönségnek, hiszen nem más pózol a mutatós ékszerekben, mint Tolvai Reni, aki állítólag egyébként is előszeretettel viseli Domokos Dóra kiegészítőit. Pár napon belül megtudhatjuk, hogy szavazhatunk-e tovább a muuse.com oldalán a fiatal designerre, vagy sem. Addig ide kattintva nézze meg, hogy milyen szemrevaló darabok találhatóak még a márka oldalán. Ide kattintva pedig gyönyörködhet a konkurencia munkáiban.

Idén Domokos Dóra munkái kerültek be a Vogue tehetségkutatójába.
Idén Domokos Dóra munkái kerültek be a Vogue tehetségkutatójába.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta