OFFLINE

Műszőrrel üzen Khloe Kardashian

2014. február 19., szerda 08:03

Menő a műbunda?

  • 141
    Igen, az igazi szőr ciki!
  • 45
    Menő, de nem Khloe Kardashianon.
  • 76
    A műszőr ciki.

Míg Kim Kardashian rendszeresen valódi szőrmében jelenik meg, húga most elég egyértelműen a világ tudtára adta, hogy mi a véleménye a bundákról: a JoyceXBsable márkájú, Joyce Bonelli által tervezett – egyébként elég ronda – műszőr bundán nagy betűkkel az állt: „fxck yo fur”. A 29 éves celebnőnek nem ez az első bundaellenes megmozdulása, korábban a PETÁ-nak is modellt állt, de tőlük elhatárolódott azután, hogy nővérét lelisztezte a csoport egyik aktivistája. Mindenesetre elég vagány dolog volt tőle, hogy bevállalt egy egész napot földig érő, feltűnő műszőrben – persze az is lehet, hogy csak szerette volna kicsit magára terelni a figyelmet.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Kim Kardashian mellett ugyanis már féltestvére, Kendall Jenner is többet szerepel a hírekben, mint ő. A mellvillantás csak a kezdet volt Jenner kifutós karrierjében: Marc Jacobs showja óta sorra jelenik meg a bemutatókon, Londonban a Giles kifutóján lejtett végig, közben a Love magazin egész Instagramját ő uralja, és az amerikai Vogue is telepakolta közösségi oldalát az ő képeivel – melyekből arra lehet következtetni, hogy a következő számban komoly szerepe lesz a 18 éves modellnek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta