OFFLINE

Heti kedvenc: a fekete harangszoknya

2014. február 19., szerda 08:30

Az A-vonalú és harangszoknyák szépen visszaszivárogtak a divatba, bár az utcán járkálva kevés nőn látjuk viszont ezeket a klasszikus darabokat. Ezen szeretnénk most változtatni négy kedvcsináló összeállítással, amelyeket a hajtás után talál. 

Egy fehér blúzzal vagy inggel ugye soha nem lehet tévedni, de legyen egy kicsit bátrabb, vágja sutba a monokróm megjelenést, és válasszon egy színes felsőrészt a fekete szoknyához. Sőt, az sem baj, ha az egyik kiegészítője, mondjuk a táskája is valamilyen figyelemfelkeltő árnyalatban pompázik. 

A pulóver és az ing párosa természetesen egy ilyen fazonú szoknyával is nagyon jól működdik. Hogy egy bokacsizmát, egy tűsarkú cipőt, esetleg egy balerinacipőt vesz fel hozzá, az már önra van bízva. 

A lazább napokra ajánljuk a következő szettet, ami majdnem csupa örökérvényű darabból áll, vegyük csak a csíkos felsőrészt és a bőrdzsekit, a borítéktáskát és persze a fekete midiszoknyát. 

Szereti az iskoláslány külsőt és/vagy az ötvenes évek divatját? Akkor ezt a szoknyát önnek találták ki, és szerencsére rengeteg olyan ruhadarab és kiegészítő akad az üzletekben, amelyekkel párosítva divatos, de múltidéző összeállításokat válogathat össze magának. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta