A has- vagy a bugyivonal villantás rosszabb?

A divat Oscarjának is nevezett, kedd este megrendezett, londoni Elle Style Awardson a legtöbb csinos celebnő miniszoknyát viselt, a legtöbb olyan híresség pedig, aki mellényúlt, valamilyen túlgondolt, rossz helyen kivágott estélyivel próbálkozott.

Kezdjük a jókkal: Karolina Kurkova, Jourdan Dunn és Emma Watson például remekül festett miniben, nem csoda, modellként az első két hírességnek kötelező kisportolt, vékony combot villantania, és Watson fizikuma is irigylésre méltó, ezt a RCFA olvasói is elismerik. Cara Delevingne-nek valami csoda folytán sikerült elegánsan megjelennie (egy vintage estélyit választott Mulberry táskával), Kylie Minogue pedig mintha arra született volna, hogy combtőig érő kis feketében pózoljon – nézze csak meg a galériában!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Katy Perry lett az év nője az Elle szerint, ennek örömére tökéletes 60-as évekbeli feleségnek öltözött: nekünk nem lett a kedvencük a nagyvirágos Vivienne Westwood selyemruha. Lily Allen egyszerű fekete ruhája, melyben a legjobb angol női előadónak járó díjat vette át jobb, igaz unalmasabb választás volt.

Ki járt a legrosszabbul?

Ez nem mondható el Ellie Goulding oldalt tüllös, bugyit nem tűrő estélyijéről, mely egyáltalán nem állt jól az énekesnőnek, akinek sminkje és frizurája is Courtney Love régi szebb napjait idézte.

Jessie J követte el a másik nagy melléfogást, a combig fűzős csizmával és ultramini, pink Tom Ford ruhával, de tőle az ilyesmit már megszokhattuk. Persze ez csak a mi véleményünk, önök majd megszavazzák (a galéria átprögetése után), hogy valójában ki járt a legrosszabbul a díjátadón.

Az év legjobb vörös szőnyeges ruhatervezője egyébként Katalin hercegné egyik kedvence, Emilia Wickstead lett, a legjobb kortárs tervező pedig a H&M-mel nagyot kaszáló Isabel Marant. Az év modellje a nálunk kevésbé ismert Felicity Jones, a legjobb "fashion innovator" pedig a Lady Gaga stylistjaként megismert, mostanság a Dieselnek dolgozó divattervező, Nicola Formicetti lett – írja az OK!.

Oszd meg másokkal is!
Mustra