no
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Két magyar modell is végiglejtett Calvin Klein bemutatóján

A New York-i divathét utolsó napján mutatta be 2014-es őszi-téli kollekcióját Calvin Klein, és kifutón két magyar modell, Axente Vanessa és Gall Franciska is helyet kapott. Amerika egyik kedvenc divatházának vezető tervezője, Francisco Costa úgy tűnik, hogy nem szeret fázni, kollekcióját a többiektől eltérően meglepően kényelmes és meleg, tradicionális Fair Isle féle kötésmintával készült kötött és mohair darabokkal pakolta tele.

A 2012 januárjában elhunyt amerikai művész, Mike Kelley munkássága előtt tisztelgő kollekció színpalettája nem tért el az eddig látott divatházakétól, uralkodó volt a fekete, a fehér, illetve a zöld és barna árnyalatok. Bár az ötletért, hogy jövőre is slampos fűzős bakancsot hordunk majd, nem rajongtunk annyira, de a jól szabott városias téli kabátokat, tweedruhákat kifejezetten szerettük a kollekcióból.

Calvin Klein szerint 2014-ben menő lesz a sokak számára előnytelen térd és boka között elvágott egyrészes ruha, az óriás biztosítótűvel díszített kabát, illetve az ujjatlan garbóruha. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezek a darabok vajon megérik-e a jövő telet vagy pár héten belül a feledés homályába merülnek. Nézze meg a galériában, hogy hogyan képzeli el Calvin Klein a hűvös szezont!

Marc Jacobs kőgazdag fiatalokat megcélzó márkájának nindzsa ruháit már pár nappal ezelőtt bemutattuk. A szürke hétköznapokba könnyen beilleszthető színes kollekciót a tervező saját nevén futó fővonalának egy nőiesebb és elegánsabb luxust árasztó gyűjteménye váltotta a látványos bárányfelhőkkel és kék éggel feldíszített kifutón, amellyel a tervező egyértelművé tette a Louis Vuittontól való távozását és az azt követő művészi szabadság érzését.

Mindenesetre elképesztő, hogy Jacobs hogyan képes minden szezonban 180 fokos fordulatot és venni és valami egészen mást letenni az asztalra, mint azt gondoltuk. A kollekcióin egyet mindig csavaró designer egyébként saját öltözködésén nem változtatott, ugyanabban a piros Henley felsőben és bordó Adidas melegítő nadrágban jelent meg showján, mint a pár nappal ezelőttin.

Az álomszerű bemutatót a Happy Days Are Here Again című melankólikus dal nyitotta meg Jessica Lange előadásában. A semleges, púder, pasztell, elefántcsont, barack, akvamarin és bézs színpalettán mozgó kollekcióban érezhetően volt egyfajta tisztelgés az ultramodern designban utazó tervező, Courreges, illetve Sonia Rykiel hetvenes években divatba hozott vékony sállal és szoknyával párosított hosszított pulóverei előtt - írja a Vogue.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az új Jacobs kollekcióból a cipzáras nadrágot, a műszőrből készült bomberdzsekit és a mellvillantós garbót annyira nem szerettük, de a steppelt bőrbetétekkel kirakott nadrágokkal, mélyen dekoltált hálóruha-szerű selyemruhákkal és aranyszínű bordázott egyrészeseivel egészen biztosan fogunk még találkozni az elkövetkezendő szezonban. (A celebvilág iránt fogékony olvasóinkat érdeklheti, hogy az egyik mellvillantós felsőt Kim Kardashian féltestvére, a 18 éves Kendall Jenner mutatta be, és emiatt persze áll a báll.)

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek