Így vegyen bugyit Valentinra!

Közeledik a Valentin-nap és nem tudja, hogy mit vegyen? Utálja az ünnepet, valamivel mégis kedveskedne a barátnőjének vagy a feleségének? Most már nem kell tovább gondolkodnia, mert egy roppant tudományos kísérletből kiderült, hogy mit szeretnének a nők. A tökéletes ajándék beszerzéséhez pedig azonnal praktikus tanácsokat is kaphat szakértőktől.

137248254

A George márka felméréseszerint a nők 83 százaléka szeretne fehérneműt Valentin-napra, a férfiak több mint felének viszont állítólag fogalma sincs arról, hogy milyen méretekkel rendelkezik a partnere. A gondolat pedig, hogy egy ilyen kényes témát beszéljenek meg, valamiért kétségbe ejti őket. Így aztán inkább biztosra mennek, és vagy csokit vagy virágot vásárolnak a barátnőiknek.

Ne essen pánikba!

A fehérnemű vásárlásnak viszont nem kéne idegeskedéssel járnia, legalábbis ezt mondja Soozie Jenkinson, a Marks & Spencer fehérneműs részlegének vezetője és Sarah Shotton, az Agent Provocateur kreatív igazgatója. Ők most hihetetlenül önzetlen módon még tanácsokkal is szolgálnak az elcsigázott férfiaknak.

Persze nem állítjuk, hogy ezek között ne lennének olyan tippek, amelyeket maguktól ne tudnának a ferfiak. A lényeg tulajdonképpen az, hogy emlékeztesse mindannyiukat, hogy milyen alaplépéseket kell megtenni a sikerhez, és hogy ha kedveskedni szeretnének a csajaiknak, akkor véletlenül se felejtsék el, hogy a Valentin-nap február 14-én, pénteken lesz.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Figyeljen a méretére!

"Ha túl kicsit vagy túl nagyot vesz, az könnyen csalódást okozhat, ezért nyomozzon egy kicsit, mielőtt a boltba indulna" - javasolja Jenkinson. "Miért ne kukkanthatna bele a fehérneműs fiókba, hogy megnézze az egyik legfrissebb melltartója méretét?"

Figyeljen a stílusára!

"Olyan fehérneműt vegyen, ami mindkettejüknek megfelel, vagyis amit szívesen látna a partnerén, és amit ő is szívesen viselne. Tartsa észben az ízlését, tudja meg, hogy mik a kedvenc színei, a kedvenc anyagai" - magyarázza Shotton.

Figyeljen az anyagokra!

"Minden nő imádja a selyem gyengéd érintését" - jegyzi meg Jenkinson. Shotton ennél megengedőbb, rugalmasabb. Azt mondja, hogy kerülje az olcsóbb, kellemetlenebb anyagokat, mint amilyen a poliészter vagy a nejlon is.

187619045

Ne a praktikumra menjen!

Shotton azt mondja, hogy ne próbáljon meg praktikus darabot vásárolni, mert azokat minden nő megveszi magának. A lényeg itt az ajándékozás, ezért nyilván egy lenyűgöző darabbal, és nem egy mindennapos használati tárggyal kell készülnie.

A pénz nem akadály!

Állítja Shotton. És nem azért, mert mindenki dúsgazdag lenne. Szerinte annyi remek választási lehetőség van a különböző árkategóriákban, hogy manapság nem jelenthet kifogást az összeg, ha valami szépet szeretne vásárolni.

Nem csak fehérneműk vannak!

Kicsit ellazul, megengedőbbé válik azért Jenkinson is. Azt mondja ugyanis, hogy nem csak fehérneműt lehet ajándékozni, ha valaki meg szeretné lepni a barátnőjét. Mint említi, egy szép hálóing is hasonlóan működőképes ajándék lehet.

Ne féljen segítséget kérni!

Nyomasztó lehet férfiként egy fehérneműboltban forgolódni, ha valaki nem tette meg a szükséges nyomozást. de senkinek nem kell félnie, ugyanis az eladók tökéletesen felkészültek, beszél egy kicsit haza Shotton.

Ha mégis fehérneműt akarna

Akkor Sarah Shotton szerint a fekete csipkés darabokkal nem lehet hibázni. Soozie Jenkinson pedig a bugyikra esküszik, Ezek szerinte lehetnek akár brazil bugyik is, sőt színes, vicces bokszerek is szóba jöhetnek. A lényeg, hogy passzoljon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra