OFFLINE

Ön szerint minek öltözött be Diane Kruger?

2014. február 13., csütörtök 16:57

Diane Kruger (vagy a stylistja) az esetek 99%-ában tökéletes szetteket állít össze, ám ő is halandó és tévedhet is. Ez utóbbit be is bizonyította a 64. Berlini Filmfesztivál vörösszőnyegén is, amikor Sebastian Koch-hal az oldalán a The Galapagos Affair: Satan Came to Eden című film premierjére igyekezett. Igazából nem tudjuk eldönteni, hogy mi vezérelte a színésznőt az összeállításának megálmodása során, így a hajtás után mutatunk róla egy képet, ön pedig szavazhat!

Mire hasonlít Diane Kruger?

 • 315
  Diszkós matador
 • 678
  Konfettibe fetrengett iskoláslány
 • 188
  Nem érdekel
 • 240
  Szerintem csodásan fest

Az elmúlt szezonokban a Chanel erőlködésének lehettünk szemtanúi: semmi forradalmi nincs már a a ruháiban, inkább hatnak izzadtságszagúnak, mint innovatívnak. A 2014-es pre-fall kollekciójuk egyik szettjét nemes egyszerűséggel egy az egyben lemásolta Diane Kruger (vagy ráadták), és bizony nem várunk csodát: ami a modellen sem mutatott igazán jól, az hús-vér emberen sem fog. Vagy mégis? Baloldalon található (nem túl komoly) szavazásunkkal eldöntheti, hogy kire is hasonlít a legjobban a színésznő, illetve azt, hogy jó választás vagy tévedés volt-e a mellékelt összeállítás!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta