Tommy Hilfiger miniszoknyában küldené a nőket a hegyekbe

A 62 éves Tommy Hilfiger a New York-i divathét negyedik napján mutatta be 2014-es őszi-téli kollekcióját, amely egyfajta folytatása volt tavaszi-nyári strandolós, búvárruhás kollekciónak, amit akkor egy homokdűnékkel feldobott kifutón mutatott be a Pier 94-ben.

A hűvösebb időszakra tervezett darabjait, amelyet a síszezon, a nagy kirándulások és hegymászás ihletett, egy hólepte faházakkal, sífelvonóval, sziklákkal és fenyvessel felturbózott alpesi síparadicsomra emlékeztető kifutón vonultatta fel közönségének. „Odavagyok a kockás mintákért. Ez és a szabad levegő, az amerikai felfedezők, a kempingezés és hegymászás inspiráltak a tervezésnél. Imádok a szabadban lenni” – mondta a Terry Richardsonnak öltözött Hilfiger a bemutató után a WWD-nek.

A tervező szavai ellenére valahogy mégis nehéz elképzelnünk, ahogyan egy önfeledt éjszakát tölt a szabad ég alatt egy hálózsákban vagy egy sátorban másodmagával, de ettől függetlenül a kollekció mégis magabiztosra, hordhatóra és trendire sikerült. Legalábbis kevés ennél vagányabbat láttunk ebben a kategóriában.

Az eklektikus kollekcióban összhangba kerültek egymással a hegymászó felszerelések, a western öltözékek, bomberdzsekik, a kockás ingruhák, a kötött poncsók és pulóverek, a velúr miniszoknyák, a bőszárú farmerek, a túrabakancsok, illetve a cowboycsizmák. Kedvenceink a gyapjúbéléssel készült, prémmel szegélyezett felsők, iskolatáska-szerű kiegészítők, valamint a túlméretezett kötött pulóverek voltak. Nézze meg a galériában, hogy mivel lepte meg Tommy Hilfiger a New York-i divatrajongókat 2014-ben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek