OFFLINE

Palvin Barbara váltotta Mihalik Enikőt az il Bacio di Stile új kampányában

2014. február 12., szerda 14:49

Az il Bacio di Stile luxusáruház Mihalik Enikő után Palvin Barbarát kérte fel arra, hogy szerepeljen a reklámkampányukban. A modell rengeteg felkérést kap külföldi márkáktól, és szinte alig van Magyarországon, ezért nagyon örült annak, hogy végre itthon dolgozhatott, azt pedig külön izgalmasnak tartotta, hogy éjszaka volt a fotózás. A hajtás után megnézheti, milyen Palvin Barbara hazai pályán!

Akárcsak a karácsonyi, a tavaszi/nyári kampánnyal is Fabricius Gábor reklámügynökségét bízták meg, a képeket ezúttal viszont nem Lábady István, hanem hazánk másik ismert divatfotósa, Tombor Zoltán készítette. A stylingért most is Tóth Ali és Virág Anikó volt a felelős, a sminket és a frizurákat pedig ismét Titkos Bernire, illetve Herceg Csabára bízták. A képeken a topmodell és a kampány férfi főszereplője többek között a Chloé, a Salvatore Ferragamo, a Bottega Veneta, a Valentino és a RED Valentino tavaszi kollekcióinak darabjait viselik.

„A mostani kampányunkban a tökéletes tavaszi idillt szerettük volna megteremteni, amelyhez Barbi a lehető legjobb választásnak bizonyult. Ugyanez az elképzelés ihlette a tavaszi kirakatainkat is, melyekben nemcsak a virágok, de az egész világ kinyílik előttünk” – árulta el Tánczos Márta, az il Bacio di Stile marketingvezetője. A kampányban egyébként az áruház is fontos szerephez jut, hiszen a képeken az il Bacio di Stile maga is tavaszi pompába borul.

A végeredmény itt látható, ha pedig kíváncsi a tavaszi/nyári kampányhoz készült rövid divatfilmre, kattintson ide!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta