OFFLINE

Katalin hercegné, ahogyan talán soha többet nem látjuk

2014. február 10., hétfő 15:33

II. Erzsébet nem éppen engedékenységéről híres, a legújabb pletykák szerint most éppen a XXI. századi stílusikonként beállított Katalin hercegné öltözködésével elégedetlen. A királynő ezért sok mással egyetemben ezt is megreformálná, egyes híresztelések szerint leginkább a térd fölé érő szoknyahossz böki a csőrét. A pletykán felbátorodva mutatunk több szettet is a hercegné múltjából, ami garantáltan nem menne át a királynő szűrőjén, önnek pedig nincs más dolga, mint ítélkezni: jogosnak tartja a szigort, vagy a királynő ment most túl messzire?

Egyetért a változtatásokkal?

  • 423
    Igen.
  • 4364
    Nem.
  • 505
    Majd meglátjuk.

A Daily Mail értesülései szerint II. Erzsébet intézkedései főként arra irányulnának, hogy Katalin több tiarát és hosszabb szoknyákat hordjon majd a tavasszal esedékes ausztráliai körúton. Az átalakítást egyébként maga a királynő személyes öltöztetője, Angela Kelly végzi majd, aki állítólag főként nappali ruhákból újít majd be a hercegné ruhatárába, és segít majd kiválogatni a megfelelő ékszereket is a királnyő gyűjteményéből. 

A változással semmi gond nincs, sőt, kifejezetten jó lesz egy új oldaláról is megismerni a hercegnét. Azt viszont reméljük, hogy egyéniségét és letisztult stílusát nem veszíti el a királynő kénye kedvéért. A Huffington Post szerint Middleton két nagy kedvenc márkáját, az Alexander McQueen és Temperly Londont is tájékoztatták már a gardróbfrissítésről, ezért úgy tűnik, eddig minden sínen van. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta