Unikornis cipő: menő vagy ciki?

Az unikornis mánia valahol a Gru című rajzfilm egyszarvú imádatánál és Rebecca Minkoff unikornis kollekciójánál kezdődött, azóta pedig még az Etsyn is árultak patára emlékeztető, térdig érő unikornis-csizmákat. Ezekkel a szürreális elképzelésekkel szemben viszont itt egy cipő, ami tényleg létezik, és garantáltan giccsesebb mint bármi, amit eddig látott. Az Irregular Choice 2014-es tavaszi-nyári kollekciójába álmodta meg ezt a cseppet sem hétköznapi lábbelit, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy a cukiság vagy a cikiség határán mozog-e.

unicorn

Bár láttunk már egynéhány elvetemült cipőötletet, ez a legújabb még minket is sokkol. Nagyon csillámlós, nagyon arany, nagyon giccses: leginkább így írnánk le az Irregular Choice unikornisos lábbelijét. A bizarr cipőket árusító márka az idei tavaszi-nyári kollekciójába álmodta meg a minden szempontból túl soknak mondható kreációt. A kérdés már csak az, hogy megvenni ciki-e, vagy szó nélkül elmenni mellette. Azt nem tudjuk elképzelni, mihez menne egyáltalán, az viszont elég valószínű, hogy az elvetemültek hamar elkapkodják majd.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A cipő állítólag csak tavasztól lesz kapható a márka hivatalos weboldalán, úgyhogy akinek megtetszett, már kezdhet is a spórolást: a szintén az Irregular Choice-nál elérhető, koncepciójában kísértetiesen hasonló, törpés lábbeli ugyanis csaknem 99 fontot (38200 forint) kóstál, így számításaink szerint a patás állatot istenítő cipő sem fog kevesebbet érni. Mit gondol: bevállalná az extrém lábbelit, vagy az ízléstelenségnek is van határa?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek